(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava myymäläsiivous
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisen ja asiakaspalveluhenkisen palveluvastaavan siivoustyöhön asiakaskohteeseemme Ouluun.

Työ on vakituinen ja osa-aikainen (3h/vko). Työajat sijoittuvat pääosin maanantaista perjantaihin klo 7-8:00 alkaen. Työtehtävinä on ylläpidonsiivoustyötä myymäläkohteessa. Työtä tehdään yksin. Ole nopea, työ alkaa heti sopivan tekijän löydyttyä.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ylläpitosiivouksesta kohteessa on käytössä lakaisinlaite ja yhdistelmäkone, mutta saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, asenteesi ratkaisee.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Johanna Jukola, johanna.jukola(at)sol.fi. Haethan paikkaa nettisivuiltamme www.sol.fi. Emme ota vastaan sähköpostihakemuksia.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. SOL Palveluihin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Tytäryhtiömme SOL Henkilöstöpalvelut ratkaisee työvoimatarpeet joustavasti. SOL Pesulapalvelut tarjoaa palveluita kuluttajille kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.