(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava myymäläsiivoukseen ja tiskiin
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018
Etsimme osaavaan joukkoomme palveluvastaavaa Oulun Raksilaan ja Kaakkuriin myymälätilojen siivoukseen. Työtä tehdään vaihtelevasti molemmissa kohteissa työvuorolistan mukaan ma-la iltapainotteisesti (18-23:30 välillä). Työ on vakituinen ja osa-aikainen, tunteja kertyy viikossa 20-37,5 h. Työ sisältää tiskausta ja myymälätilojen siivousta, johon kuuluu yhdistelmäkoneen käyttöä sekä pyykkihuoltoa.

Olethan luonteeltasi oma-aloitteinen, joustava, asiakaspalveluhenkinen sekä ahkera. Aikaisempi siivouskokemus katsotaan eduksi, mutta perehdytämme ja koulutamme kaikkiin työtehtäviin. Edellytämme riittävää suomen kielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi alla olevasta linkistä. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Pirjo Kleemola, p. 040-5857 547.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaa saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.