(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava monipuolisiin työtehtäviin
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018
Etsimme aurinkoiseen ja asiakaspalveluhenkiseen joukkoomme vahvistusta monipuolisiin siivoustehtäviin Ouluun.

Työtä tehdään maanantaista perjantaihin työvuorosuunnitelman mukaisesti yhdessä työkohteessa klo 6.00 alkaen, viikkotunnit 25 h/viikko. Mahdollisuus halutessa lisätunteihin muissa asiakaskohteissa.

Työtehtäviin kuuluvat siivouksen lisäksi aamupalan esille laitto, kahvin keittäminen, ruokatavaroiden jakaminen ja tilausten toimittaminen kahteen pisteeseen sekä aamiaisen pois laittaminen.

Hakijalta toivomme hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä motivoitunutta työnotetta ja sitoutumista työtehtävään. Hygieniapassin katsomme eduksi, mutta tämä on mahdollista suorittaa myös kauttamme. Jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta siivoustyöstä tai toimimisesta monipalvelutehtävässä, älä anna olla sen este hakemuksen jättämiselle, sillä me perehdytämme, koulutamme ja opastamme sinut huolellisesti uuteen työtehtävääsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Johanna Jukola puh. 040-7629771 ma-pe klo 9-15 välillä.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. SOL Palveluihin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Tytäryhtiömme SOL Henkilöstöpalvelut ratkaisee työvoimatarpeet joustavasti. SOL Pesulapalvelut tarjoaa palveluita kuluttajille kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.