(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava koulusiivous
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisen ja asiakaspalveluhenkisen palveluvastaavan siivoustyöhön asiakaskohteeseemme Rovaniemelle.

Työ on kokopäiväinen, toistaiseksi jatkuva (37,5h/vko). Työpäivät sijoittuvat pääosin maanantaista perjantaihini klo 6:00-14:00 välisenä aikana . Palkkaus on Tes.n mukainen. Työtehtävänä on asiakaspalvelua ja monipuolista ylläpitosiivousta koulukohteessa. Työkohteessa työskennellään itsenäisesti tai tiiminä. Olethan nopea, työ alkaa mahdollisimman pian.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta siivousalalta, laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan tutkintoa, mutta toki saat myös kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Tehtävä sisältää vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten toivomme riittävää suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävä edellyttää nuhteetonta taustaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluohjaaja Minna Paakki, minna.paakki(at)sol.fi p. 0400 585 872 arkisin klo 8-16 välillä

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti . Kuluttajille tarjoamme myös pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.