(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava koulukohteeseen
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisen ja asiakaspalveluhenkisen palveluvastaavan siivoustyöhön asiakaskohteeseemme Kittilän keskustaan.

Työ on osapäiväinen (n.20h/vko) ja määräaikainen (1.3-31.12.2018). Työpäivät sijoittuvat maanantaista perjantaihini alkaen joko klo 6:00 tai vaihtoehtoisesti iltatyönä. Palkkaus on Kipa Tes.n mukainen. Työtehtävänä on pääasiassa luokkahuoneistojen ja yleisten tilojen ylläpitosiivousta koulukohteessa sekä jonkin verran asuinhuoneistojen siivousta. Olethan nopea, työ alkaa mahdollisimman pian (viim.1.3.2018).

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Eduksi katsomme jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta siivousalalta, mutta toki saat myös kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Tehtävä sisältää vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten toivomme riittävää suomen kielen taitoa. Tehtävä edellyttää nuhteetonta taustaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Tanja Kinisjärvi, tanja.kinisjarvi(at)sol.fi p. 040 588 3053 arkisin klo 9-16 välillä. Haethan paikkaa nettisivuiltamme www.sol.fi/tyonhakijoille. Emme ota vastaan sähköpostihakemuksia.


SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme myös pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.