(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava kesätyöntekijä
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018
Haemme aurinkoiseen joukkoomme kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin Kemiin ja Tornioon touko-syyskuun ajaksi.

Kesätyöt sisältävät muun muassa erilaisia ylläpitosiivoustehtäviä. Työpäivät ovat pääsääntöisesti ma-pe. Palkkaus Tes.
Kemi, päivätyö 7,5h/päivä
Tornio, päivätyö 4-5h/päivä

Olet etsimämme kesätyöntekijä, olet täysi-ikäinen, ja et kaihda erilaisia perussiivoustehtäviä. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä on plussaa, mutta positiivinen asenne ja asiakaspalveluhenkisyys ratkaisevat. Koska työssä olet tekemisessä henkilökunnan sekä asiakkaiden kanssa, sinulla tulee olla riittävä suomen kielen taito.

Heräsikö sinulle kysymyksiä kesätyöpaikoista tai kenties meistä työnantajana? Voit lukea lisää kesätyöstä SOLi:lla osoitteesta https://www.sol.fi/tyonhakijoille/kesatyot.html.

Ilmoitathan hakemuksessasi mille aikavälille etsit kesätyötä (kuukaudet) ja mahdolliset työaikarajoitteet.

Lisätietoa saat marika.varto-kettunen(at)sol.fi, p.040 4824913 tai Saimi Millaskangas, p.040 8433887

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka tarkoituksena on edistää nuorten mahdollisuuksia hankkia työkokemusta ja oppia työelämän pelisääntöjä.

Meillä paiskitaan hommia yhdessä, mikä on muovannut meistä tiiviin yhteisön. Emme tee töitä toistemme puolesta, mutta autamme ja tuemme aina tarvittaessa toisiamme. Koemme ylpeyttä yhteisistä saavutuksistamme ja menestyksestämme. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle monipuolisen kesätyöpaikan ja tärkeän roolin kehittyvässä ja kasvavassa palvelualan perheyrityksessä, sekä kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden työllistyä meille vakituisesti kesäkauden