(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava kesätyö
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2018
Haemme aurinkoiseen joukkoomme kesätyöntekijöitä Leppävirralle siivoustehtäviin vaihteleviin asiakaskohteisiimme.


Kesätyöt siivouspalveluilla sisältävät muun muassa toimistojen, myymälöiden erilaisia perus ja ylläpitosiivoustehtäviä, pölynpyyhinnästä ikkunoidenpesuun. Työajat vaihtelevat aamuvuorosta iltaan, arkipäivistä viikonloppuun. Työvuorot määräytyvät asiakaskohteiden tarpeen mukaan. Kesätyö, mahdollisuus osa-aikaiseen työhön syksyllä.


Olet etsimämme kesätyöntekijä, mikäli et kaihda nopeatemposta ja fyysistä työtä. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä on plussaa, mutta positiivinen asenne ja asiakaspalveluhenkisyys ratkaisevat. Kohteessa työskennellään yksin.

Heräsikö sinulle kysymyksiä työtehtävistä tai kenties meistä työnantajana? Voit lukea lisää kesätyöstä SOLilla osoitteesta https://www.sol.fi/tyonhakijoille/kesatyot.html tai ottaa yhteyttä sähköpostitse: Palveluesimies Jaana Kalevo, jaana.kalevo@sol.fi

Ilmoitathan hakemuksessasi mille aikavälille etsit kesätöitä (kuukaudet) ja mahdolliset työaikarajoitteet.

Hakeminen tapahtuu osoitteessa: www.sol.fi/tyonhakijoille

Ilmoitamme mahdollisesta jatkosta sähköpostitse. Pidäthän myös silmällä roskapostikansiotasi, siltä varalta että sähköpostiviestimme päätyvät sinne. Käymme hakemuksia läpi hakuajan sisällä, ja ilmoitamme valinnoista viimeistään huhtikuun loppuun mennessä.


Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni - kampanjassa, jonka tarkoituksena on edistää nuorten mahdollisuuksia hankkia työkokemusta ja oppia työelämän pelisääntöjä.


Meillä paiskitaan hommia yhdessä, mikä on muovannut meistä tiiviin yhteisön. Emme tee töitä toistemme puolesta, mutta autamme ja tuemme aina tarvittaessa toisiamme. Koemme ylpeyttä yhteisistä saavutuksistamme ja menestyksestämme. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme Sinulle monipuolisen kesätyöpaikan ja tärkeän roolin kehittyvässä ja kasvavassa palvelualan perheyrityksessä, sekä kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden työllistyä meille vakituiseksi kesäkauden jälkeen.