(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava kesätyö
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisia ja asiakaspalveluhenkisiä palveluvastaavia siivoustyöhön asiakaskohteeseemme Tornioon.

Työ on kokopäiväinen kesätyö (1.5.-31.8.2018). Työpäivät sijoittuvat pääosin maanantaista perjantaihini, työaika klo 7:00-15:00. Palkkaus on Tes.n mukainen (10,33€/h). Työtehtäviin kuuluvat perussiivoukset sekä ylläpitosiivous tehdasympäristössä. Kohteessa käytössä mm. yhdistelmäkone. Työtehtäviin ja koneiden käyttöön perehdytetään.
Työkohteissa työskennellään itsenäisesti omalla työalueella, joitain työtehtäviä suoritetaan parityöskentelynä.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Sinulla on hyvä fyysinen kunto. Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivousalalta. Työturvallisuuskortti on pakollinen. Tehtävä sisältää vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten toivomme hakijoilta riittävää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Mari Erkkilä, p. 040 355 9513 mari.erkkila(at)sol.fi

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.