(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava kerrossiivous
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018
Haemme reippaan, oma-aloitteisen palveluvastaavan hotellin kokouspuolen yleisten- ja neuvottelutilojen sekä kerroshoidon siivoukseen Vantaalle.

Tehtävä on vakituinen osa-aikainen työsopimuksella 5-37,5h/viikko. Työajat sijoittuvat iltavuoroiksi maanantain ja perjantain välille klo 17-23:00. Palkkaus Tes. Työtä tehdään itsenäisesti ja parityöskentelynä. Työt alkavat heti.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Ymmärrät että onnistuneeseen hotelliyöpymiseen sisältyy huoneen ja yleisten tilojen siisteys. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivous- tai kerrostyöstä. Työvuoroissa käytetään koneita mm imuri ja kokolattiamaton pesuun tarkoitettuja laitteita, mutta saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, asenteesi ratkaisee. Työkieli on riittävä suomen- ja englannin kielen taito.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Niina Nyman, niina.nyman(at)sol.fi. Haethan paikkaa nettisivuiltamme www.sol.fi/tyonhakijoille. Emme ota sähköpostihakemuksia vastaan.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.