(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava junasiivoukseen
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisia ja asiakaspalveluhenkisiä palveluvastaavia junien siivoukseen Helsinkiin.

Työ on vakituinen osa-aikainen. Työajat vaihtelevat maanantaista sunnuntaihin vuorotyönä (aamu- ilta ja yövuoroja), vuorot sovittavissa tarpeittesi mukaiseksi. Tehtäväkohtainen palkkaus (Tes). Olethan nopea! Työt alkavat heti, kun sopivat hakijat löytyvät.

Työtehtäväsi ovat monipuolisia, ja voivat poiketa toisistaan työvuoron aikana paljonkin. Olethan avoin, reipas, iloinen, sinulla on stressinsietokykyä, tarkkuuta ja sinulla on nopea reagointikyky. Asiakaspalvelija joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot, koska työtä tehdään yksin tai ryhmässä. Tehtävässä menestyminen vaatii myös hyvää fyysistä kuntoa.

Työ opetetaan, mutta siivousalan kokemus katsotaan eduksi. Työssä turvallisuussyistä on suomen kielen taito oltava riittävän hyvä.

Lisätietoja avoimesta työpaikasta voi kysyä sähköpostilla kohdepäällikkö Sini Tuulivuo, sini.tuulivuo(at)sol.fi.Emme ota sähköpostihakemuksia vastaan. Haethan paikkaa osoitteesta www.sol.fi.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.