Palveluvastaava ja vastaava hoitaja
Pihlajalinna, Etälääketiede

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Etsimme kahta psykiatrisen hoitotyön ammattilaista uuteen digitaaliseen Mielen huoli -palveluumme

 

Palveluvastaava

Olet etsimämme henkilö, jos ajattelet että terveydenhuollon tulevaisuus on nopeasti kehittyvissä digipalveluissa. Suhtaudut positiivisesti uusien verkkosovellusten mahdollisuuksiin terveyspalvelujen tuottamisessa, sinulla on ratkaisukeskeinen lähestymistapa sekä moniammatillista verkostoyhteistyö- ja kehittämisosaamista. Palveluvastaavana kehität palvelua ammatillista osaamistasi hyödyntäen. Vastaat Mielen huoli -palvelun yhteistyöstä muun Pihlajalinnan lääkärikeskustoiminnan, työterveyshuollon ja palvelun muiden ammattilaisten kesken. Osallistut myös käytännön työhön.

 

Vastaava hoitaja

Vastaavana hoitajana teet käytännön hoitotyötä Mielen oli -palvelussa. Asiakkaan asian edistäminen ja hyvä asiakaskokemus ovat ohjaavat työskentelyäsi. Rautaisen ammatillisen osaamisesi lisäksi ymmärrät verkkomaailmaa ja sen lainalaisuuksia. Päivittäisessä viestinnässä käytät sujuvasti chattia ja videopuheluita. Olet luonteeltasi tiimipelaaja ja sinulla on kehittävä työote.

 

Molempiin tehtäviin pätevyysvaatimuksena on sairaanhoitaja AMK. Hakijoilta edellytetään lisäksi työkokemusta psykiatristen potilaiden kanssa työskentelystä sekä mielenterveys- ja päihdetyön erikoistumisopintoja. Hakijalle eduksi luetaan perehtyneisyys digitaalisiin palveluihin.

Toimistomme sijaitsee Espoon Leppävaarassa. Tehtävässä on mahdollisuus osittaiseen tai kokoaikaiseen etätyöskentelyyn – työtä on mahdollista tehdä mistäpäin Suomea tahansa. Molemmat työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia.

Mielen huoli -palvelu on osa Pihlajalinnan Etäklinikan toimintaa. Etäklinikassa lääkäri- ja terapiapalvelut ovat helposti jokaisen suomalaisen saatavissa asuin- tai olinpaikasta riippumatta: missä tahansa, kotisohvalta, mökiltä, autosta tai työhuoneesta. Etäklinikka tuottaa turvallisia, matalan kynnyksen mielenterveys- ja terapiapalveluita, jotka mahdollistavat asiakkaalle nopean hoidon aloituksen ja kokonaisvaltaisen hoidon toteutuksen. Palvelu toimii arkisin klo 8‒16.

Etäklinikan tiimissä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana luomassa jotain aivan uutta ja pääset seuraamaan Suomen terveydenhuollon uudistusta eturivistä. Lähde siis matkaamme, niin saat vaatimusten vastapainoksi mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden kannustavassa ja lämminhenkisessä työyhteisössä, jossa vallitsee positiivinen tekemisen meininki. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet.

 

Lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 14.3.2021 meilitse marika.poyri-pirkola@pihlajalinna.fi. Otsikoi hakemuksesi ”Palveluvastaava” tai ”Vastaava hoitaja”. Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428030
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Rekrytointipäällikkö Marika Pöyri-Pirkola, p. 040 7307657