(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava Itä-Helsinki
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisen ja asiakaspalveluhenkisen palveluvastaavan myymäläsiivoustyöhön Itä-Helsinkiin .

Työ on vakituinen ja osa-aikainen. Työajat sijoittuvat maanantaista perjantaihin klo 5-8:00 ja lauantaisin 6-10. Työskentely tapahtuu kahdessa asiakaskohteissa. Työtehtävänä on ylläpitosiivous sisältäen mm. myymälätiloja ja sosiaalitiloja. Työt alkavat heti.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kaupansiivoustöistä (ainakin 1 vuotta). Tehtävä sisältää vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten toivomme hakijoilta tyydyttävää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Margit Pajanen, margit.pajanen(at)sol.fi p 040 486 9126 arkisin 9-15 välillä. Hakemukset osoitteeseen www.sol.fi/tyonhakijoille. Emme ota vastaan sähköpostihakemuksia.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.