(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava (integraatiot)
HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Työavain: HSL-71-8-18
Hakuaika alkaa: 17.5.2018
Hakuaika päättyy: 5.6.2018 16.00
Työn luonne: Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työ alkaa: 1.9.2018 tai mahdollisimman pian

Työn kuvaus

Teknologiaratkaisut –osasto vastaa HSL:n tietohallintopalveluista ja operatiivisten järjestelmien kehittämisestä. Osasto toimii tiiviissä yhteistyössä toimialojen kanssa tuottaen ja hankkien tarvittavat järjestelmäratkaisut. IT infran ja hallinnon järjestelmäpalvelut vastaa IT infrastruktuurista ja IT palveluiden tuottamisesta HSL:n hallinnolle. Käytössä on myös HSL:n ammattitaitoinen projektitoimisto.

Haluatko olla mukana osana HSL:n tulevaisuuden digitaalisia palveluita?

Etsimme

PALVELUVASTAAVAA (INTEGRAATIORATKAISUT)

vastaamaan HSL:n integraatiopalveluista. Palveluvastaavana vastaat palvelualueesi kokonaisuudesta mukaan lukien toimittajayhteistyö, palvelutasot ja laadunvalvonta, elinkaaren hallinta, riskienhallinta, taloussuunnittelu, palvelualueen sopimushallinta ja kehittämissuunnitelma. Vastaat käyttämästämme Apache ServiceMix integraatioalustasta, selvität ja kuvaat HSL:n järjestelmien rajapintoja ja integraatiotarpeita, edistät järjestelmien välisten integraatioiden siirtymistä integraatioalustan kautta toimiviksi sekä osallistut asiantuntijana kehitysprojekteihin ja pienkehittämiseen. Tehtävässä on vastuu järjestelmien välisistä integraatioista, niiden vaatimista selvityksistä ja dokumentoinneista sekä yhteydenpidosta sisäisiin asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin.

Odotamme sinulta kokemusta tietojärjestelmien ylläpitämisestä ja kehittämisestä sekä tietojärjestelmien välisistä integraatioista ja niiden tietoliikenneyhteyksistä. Arvostamme kokemusta haastavista tietojärjestelmäprojekteista ja kokonaisarkkitehtuurityöstä.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä hyvää suomen ja englannin suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.

Liitä hakemukseesi palkkatoive ja ansioluettelo.

Tarjoamme sinulle monipuoliset kehittymismahdollisuudet joukkoliikenteen tulevaisuuden palveluiden kehittämisessä, dynaamisen työympäristön ja kilpailukykyiset edut.

Yhteystiedot

Tietohallintopäällikkö Seppo Perkiö to 24.5. klo 12-13 ja to 31.5. klo 12-13, seppo.perkio@hsl.fi tai puh. 050 569 1683