Palveluvastaava iFrost Nordic Oy:lle, etätyö
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2021
Haluatko työskennellä modernissa kasvuyrityksessä, joka uudistaa alaa? Tässä roolissa pääset vaikuttamaan kasvavan yrityksen toimintaan! Sinun tehtäväsi on auttaa yrityksen taustatoiminnassa, jotta muut työntekijät voivat keskittyä omiin rooleihinsa. Oletko kiinnostunut kaupallisesta alasta? Pysyykö sinulla langat käsissä? Saatat olla oikea ihminen tähän rooliin!
KUVAUS
iFrost Nordic etsii palveluasiantuntijaa yrityksen kasvun johdosta. Tässä roolissa hoidat muun muassa tarjouslaskentaa, myyntilaskutusta, myynnillistä työtä sekä tavaroiden tilausta. Yritys on ulkoistanut taloushallintoa mahdollisimman paljon, joten tehtäväksesi jää vain asiat, joita ei pysty ulkoistamaan. Työ on osa-aikainen, mutta siitä voi tehdä kokoaikaisen yhdistämällä projektikoordinaattorin rooliin (voit lukea siitä lisää täältä).

Tässä tehtävässä työskentelet etänä kotoasi, tai sopimuksen mukaan iFrost Nordicin vuokraamasta toimistohotellista. Perehdytyksen aikana tulet vierailemaan yrityksen kohteissa, jotka sijaitsevat länsirannikolla (mm. Pori, Tampere, Hämeenlinna, Salo tai pääkaupunkiseutu).

Tarjoamme


* Mielenkiintoisen ja monipuolisen roolin nopeasti kasvavassa yrityksessä
* Työnantajan, joka joustaa elämän eri tilanteissa
* Määräaikaisen position, joka todennäköisesti jatkuu toistaiseksi voimassa olevana
* Paikan, jossa on mahdollisuus urakehitykseen ja kasvamiseen firman mukana
* Pääsyn alalle, jossa työpaikat eivät lopu

TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Esimerkiksi kaupallisen alan koulutus tai opiskelija (myös relevantti työkokemus otetaan huomioon)
* Omatoiminen ja asiakaspalveluhenkinen ote työhön
* Matkustusvalmiutta ja joustavuutta
* Englannin kielitaito on tässä roolissa eduksi


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12kk, jatko todennäköinen
* Sijainti: Etätyö, perehdytyksen aikana käyntejä länsirannikolla yrityksen kohteissa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä iFrost Nordicin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
iFrost Nordic tuottaa ratkaisuja päivittäistavarakaupan, ammattikeittiöiden, logistiikan ja elintarviketeollisuuden jäähdytystarpeisiin.

Jäähdytysalan ja kylmätekniikan ammattilaisina hallitsemme sekä uusimmat ympäristöystävälliset ja energiatehokkaat jäähdytysteknologiat että perinteisemmät jäähdytysratkaisut ja vanhojen kylmälaitosten modernisoinnit.

Uskomme, että arvo luodaan yhdessä asiakkaan kanssa. Meidät kannattaakin ottaa keskustelupöytään jo varhaisessa projektin vaiheessa. Kuuntelemme asiakasta, mutta ammattiylpeys rinnassamme ehdotamme ratkaisuja, jotka mielestämme soveltuvat asiakkaan tilanteeseen parhaiten.

Näin valmistuu iFrost Nordicin tuottama kokonaisuus:
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528274
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere