(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava, ICT-infrastruktuuripalvelut
Työllisyysrahasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Haemme Työllisyysrahastoon ICT-infrastruktuuripalveluiden palveluvastaavaa

ICT-infrastruktuuripalveluiden palveluvastaavana vastaat Työllisyysrahaston ICT-infrastuktuuripalveluista ja niiden kehittämisestä koko elinkaaren ajan liiketoimintalähtöisesti ja palveluiden jatkuvasta kilpailukykyisyydestä huolehtien. Infrastruktuuripalveluihin kuuluvat mm. tietoliikenne- ja kapasiteettipalvelut.

Palveluvastaavana määrittelet palvelutasot ja jatkuvuusvaatimukset sekä vastaat palveluratkaisujen arkkitehtuurista, jatkuvasta toimivuudesta ja dokumentoinnista yhdessä ICT-palvelutuotannon kanssa. Johdat palvelutoimittajia yhdessä ICT-palveluiden palveluhallinnan kanssa ja tuet palvelun budjetoinnissa ja kustannusseurannassa.

Ketä etsimme

Sovit tehtävään, jos olet alan ammattilainen, jolla on näyttöä ICT-infrapalveluiden onnistuneesta johtamisesta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että sinulla on:

  • kokemusta tehtävänkuvan mukaisista palveluvastaavan tehtävistä
  • osaamista ICT-infrastruktuuripalvelujen kehittämisestä ja johtamisesta sekä sopimus- ja toimittajaohjauksesta
  • erinomaiset yhteistyö- ja kommunikointitaidot
  • Tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai sitä korkeampi koulutus
  • Kykyä kehittää ICT-palvelutuotantoa strategian mukaisesti

Lisäksi odotamme:

  • ratkaisukeskeistä toimintatapaa
  • hyvää suullista ja kirjallista esiintymistaitoa​

Liity joukkoon

Tervetuloa asiantuntijoiden joukkoon monipuolisiin ja vastuullisiin tehtäviin. Työyhteisössämme vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Satsaamme henkilöstön hyvinvointiin ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin keskustassa.

Näin haet

Jos haluat kysyä lisää tehtävästä tai työskentelystä meillä, Virpi Halme kertoo sinulle mielellään lisää. Virpin tavoitat puhelimitse numerosta 041 533 1376 maanantaina 8.7.2019 klo 14.00-16.00, torstaina 11.7.2019 klo 9.00-10.30 tai tiistaina 6.8.2019 klo 8.30-10.00.

Voit hakea tehtävää 7.8.2019 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten haethan paikkaa nopeasti!