(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava hotellisiivous
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018
Haemme reippaan, oma-aloitteisen palveluvastaavan hotellin yleistentilojen ja kerroshoidon siivoukseen Vantaalle.

Tehtävä on vakituinen osa-aikainen. Työvuorot sijoittuvat maanantain ja sunnuntain välille klo pääsääntöisesti klo 4:00-21:00 väliselle ajalle. Töitä tehdään työvuorolistan mukaisesti. Tes.n mukainen palkkaus. Tehtävä sisältää kerroshoidon töitä sekä muut hotellikohteen siivoustyöt. Olethan nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Siivousalan koulutus on etu ja arvostamme aikaisempaa kokemusta siivous- tai kerrostyöstä, mutta saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, asenteesi ratkaisee. Koska työaika on aikainen aamu, niin oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa. Teemme paljon yhteistyötä hotellin henkilökunnan sekä asiakkaiden kanssa, toivomme riittävää suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Vukosava Dujmovic, sukosava.dujmovic(at)sol.fi. . Haethan paikkaa nettisivuiltamme www.sol.fi/tyonhakijoille. Emme ota sähköpostihakemuksia vastaan.


SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.