Palveluvastaava, etäkotihoito ja kotihoidon resurssipooli
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2021

Kotihoidon resurssipooli on vaihteleva ja vauhdikas työympäristö, johon etsimme arjen sykkeestä innostuvaa palveluvastaavaa. Tehtävän ytimessä on hoitajien lähiesimiehenä toimiminen sekä muuttuvien tilanteiden hallinnointi rauhallisella otteella.

Haemme nyt joukkoomme palveluvastaavaa, joka työskentelee palveluesimiehen alaisuudessa ja työparina. Palveluvastaava toimii etäkotihoidon lähiesimiehenä sekä tarvittaessa sijaistaa palveluesimiestä koko resurssipoolin henkilöstön lähiesimiestehtävissä.

Palveluvastaava toimii lähiesimiehenä 10 etäkotihoidon hoitajalle ja vastaa mm. etäkotihoidon toiminnasta, henkilöstöresurssin suunnittelusta, henkilöstön osaamisen varmistamisesta, päivittäisestä johtamisesta sekä henkilöstön toiminnan ohjaamisesta ja siihen liittyvistä keskusteluista ja valvonnasta.
Etäkotihoidon toiminta on uutta ja palveluvastaava on mukana kehittämässä toimintaa. Etäkotihoito on aloittanut toimintansa 2017, vuonna 2018 meillä oli 8 asiakasta ja tällä hetkellä asiakkaita on vajaat 200. Etäkotihoitoa toteutetaan Videovisit-ohjelman avulla. Lisäksi olemme ottamassa käyttöön lääkerobotteja, joiden käyttöä organisoidaan osittain etäkotihoidosta ja osittain alueelta. Etäkotihoidossa työskennellään 7 päivänä viikossa aamu- ja iltavuoroissa.

Kotihoidon resurssipoolissa työskentelee 30-40 kotihoidon alueilla asiakastarpeen mukaan sijaistavaa hoitajaa. Lisäksi yksikössä työskentelee 13 työnjärjestelijää. Resurssipoolissa työskennellään niin arkisin kuin viikonloppuina, sekä aamu- että iltavuoroissa.

Esimiehen yksi tärkein tehtävä on olla työntekijöiden tukena, joten odotamme valittavalta palveluvastaavalta joustavuutta sekä kykyä ja halua olla työntekijöidensä tukena.

Haastattelut pidetään viikolla 35. Haastatteluun kutsuttavia pyydetään vastaamaan ennen haastattelua WOPI-työtapa-analyysiin. Haastatteluja seuraa henkilöarviointi 6.-8.9.

Työpaikan nimi: Etäkotihoito ja kotihoidon resurssipooli
Työaika: 38 h 15 min/vko, yleistyöaika.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: sosiaali- ja terveydenhuoltoalan korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä B-ajokorttia.

Arvostamme ylempää korkeakoulututkintoa (yamk, terveystieteiden maisteri) sekä kokemusta kotihoidosta ja esimiestyöstä. Arvostamme myös tietoteknistä osaamista sekä LifeCare- ja Hilkka-järjestelmien hallintaa.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa varmistamme, että espoolaiset ikäihmiset voivat asua turvallisesti kotonaan. Meillä kotihoidossa työskentelee lähes 500 hoitotyön ammattilaista. Toimimme viidellä suuralueella. Työ tapahtuu asiakkaiden luona ja on itsenäistä. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi ja ongelmanratkaisutaitojasi. Kannustamme oman työn kehittämiseen ja otamme ilolla vastaan kehittämisideoita. Esimiehet ja tiimi ovat tukenasi ja varmistavat, että työsi sujuu. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava. Työyhteisössämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot
Tervetuloa joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot