Palveluvastaava, Espoon sairaalaa
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2021

Olet tervetullut palveluvastaavaksi Espoon sairaalaan polikliinisiin ja kotiin vietäviin palveluihin. Olemme kehittävä ja kehittyvä moniammatillinen tiimi, jonka toiminnassa potilas on keskiössä. Toimintoja kehitämme näyttöön perustuen ja leanin periaattein.

Tehtävässä esimiehenäsi toimii osastonhoitaja ja työtoverinasi toinen palveluvastaava.

Polikliinisten ja kotiin vietävien palveluiden toimintoja ovat geriatrian poliklinikka, kotiutustiimi, 15-paikkainen palliatiivisen ja saattohoidon osasto Villa Glims sekä kotisairaala ja liikkuva sairaala LiiSa. Avoinna olevan palveluvastaavan tehtäviin kuuluu lähiesimiehenä toimiminen sairaanhoitajille ja terapiahenkilökunnalle Villa Glimsissä, geriatrian poliklinikalla sekä kotiutustiimissä.

Palveluvastaavana perustehtäväsi on yksiköittesi arkijohtaminen. Tämä tarkoittaa henkilöstöhallinnon tehtävien lisäksi lähityön johtamista ja työjärjestelyistä huolehtimista työvuorosuunnitteluineen. Poliklinikan arkijohtamista on ajanvarauskirjojen suunnittelu.

Palveluvastaavana osallistut myös yksiköiden toiminnan kehittämiseen sekä ohjaat henkilöstösi ammatillista kehittymistä tavoitteen suuntaisesti. Arvostamme osaavaa ja kehittyvää henkilöstöä, ja henkilöstön hyvinvointi on kunnia-asiamme.
Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Palveluvastaavanamme sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet kehittyä edelleen tehtävässäsi. Tarjoamme sinulle perehdytyksen ja esimiehen tuen. Ulkopuolisten koulutusten lisäksi Espoon kaupunki tarjoaa esimiehilleen laadukasta koulutusta joko kertakoulutuksina tai pitkäkestoisina koulutuksina.

Haastattelut tehtävään aloitetaan jo hakuaikana.

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, Geriatrian poliklinikka
Työaika: Yleistyöaika 38t 15min/vko

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Edellytämme myös tehtävään sopivaa esimieskoulutusta tai -kokemusta.

Arvostamme ammatillista kokemusta palliatiivisessa ja saattohoidossa ja /tai polikliinisisessa toiminnassa ja / tai geriatrisessa hoidossa ja kuntoutuksessa sekä kykyä useamman yksikön samanaikaiseen arkijohtamiseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot