Palveluvastaava, Espoon sairaala
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ikääntyneiden sairaalahoidon kehittämiseksi? Tule palveluvastaavaksi Espoon sairaalan osastolle 1!

Espoon sairaala on ikääntyneiden hoidon ja kuntoutuksen osaaja Jorvin sairaalakampuksella. Toimiva, viihtyisä ja valoisa sairaalamme avattiin maaliskuussa 2017. Sairaalassa kaikilla potilailla on yhden hengen huoneet. Haavanhoito ja psykogeriatrisella osastolla on yhteensä 45 potilaspaikkaa, jotka sijoittuvat 15 potilaan pienryhmiin. Yhdessä pienryhmässä hoidetaan psykogeriatrisia potilaita ja kahdessa pienryhmässä haavanhoito- sekä yleisgeriatrisia potilaita. Potilaat ohjautuvat osastolle pääosin hoidonvarauksen kautta, mutta myös Jorvin sairaalan päivystyksestä kaikkina vuorokauden aikoina.

Työ osastolla on monipuolista. Tehtävässä pääset kehittämään haavapotilaan ja psykogeriatrisen potilaan hoitoketjua yhdessä osaavien ammattilaistemme ja erikoissairaanhoidon kanssa.

Palveluvastaavana toimit lähiesimiehenä yksikön hoito- ja terapiahenkilöstölle. Työparisi on yksikön hallinnollisena esimiehenä toimiva osastonhoitaja, ja yhdessä vastaatte osaston päivittäisjohtamisesta. Hoito- ja terapiahenkilöstön vakansseja on osastolla yhteensä 48. Palveluvastaavan vastuualueelle kuuluvat päivittäisen potilastyön koordinointi, henkilöstön työjärjestelyt työvuorosuunnitteluineen, opiskelija-asioiden vastuutehtävät, osastonhoitajan sijaisena toimiminen sekä henkilöstön palvelussuhteisiin liittyviä tehtäviä. Vastaat yksikkösi toiminnan tavoitteiden mukaisesta toteutumisesta ja palveluiden kehittämisestä yhdessä moniammatillisen tiimin, esimiestyöparisi ja yksikön seniorilääkärin kanssa.

Etsimme joukkoomme joustavaa tiimipelaajaa, jolle on tärkeintä potilaslähtöinen toiminta ja yhteispelin sujuminen oman tiiminsä ja erikoissairaanhoidon kumppaneiden kanssa. Hahmotat laajempia asiakokonaisuuksia, mutta hoidat huolellisesti myös yksityiskohtaista suunnittelua ja toimeenpanoa vaativat työtehtävät. Palveluvastaavanamme sinulla on erittäin hyvät mahdollisuudet kehittyä edelleen tehtävässäsi, sillä Espoon kaupunki tarjoaa esimiehilleen laadukasta koulutusta joko kertakoulutuksina tai pitkäkestoisina koulutuksina.

Perehdytämme sinut työhön ja työssä käytettäviin järjestelmiin. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan terveydenhuollon aitiopaikalla!

Työ alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan. Haastattelut tehtävään järjestetään viikolla 27 ja henkilöarvioinnit viikolla 28.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tervetuloa lähiesimieheksi Espoon sairaalaan!

Työpaikan nimi: Espoon sairaala, Haavanhoito ja psykogeriatrinen osasto 1

Työaika: Yleistyöaika 38,15 h/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuus:
Laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme hyviä yhteistyö-, johtamis- ja kommunikointitaitoja, suoritettua johtamis-/esimieskoulutusta ja/tai kokemusta esimiestehtävistä sekä joustavuutta ja kehittävää työotetta.

Tervetuloa hoidon ja kuntoutuksen edelläkävijöiden joukkoon!

Espoon sairaalassa hoidetaan Espoon, Kirkkonummen ja Kauniaisten aikuisikäisiä kuntalaisia. Sairaalassamme työskentelee yli 400 hoidon ja kuntoutuksen ammattilaista. Vuonna 2017 valmistuneessa Espoon sairaalassa on 247 potilaspaikkaa, joista yhden hengen huoneisiin sijoittuu 240.

Sairaalan toiminnot:
- Neljä kuntoutusosastoa ja päivystysosasto
- Palliatiivisen ja saattohoidon osasto
- Kotisairaala
- Liikkuva sairaala LiiSa
- Kotiutustiimi
- Poliklinikka

Sairaala on osa Jorvin sairaalakampusta, jossa Espoon sairaala ja HUS Jorvin erikoissairaanhoito tekevät tiivistä yhteistyötä. Yliopistollisen sairaalan läheisyys takaa täydet konsultaatio-, tutkimus- ja hoitomahdollisuudet.

Espoon sairaalassa periaatteena on kotoa kotiin: sairaalassaolon aikana potilas itse sekä jokainen ammattilainen työskentelevät kotiutumisen edellytysten saavuttamiseksi. Toimintaa ohjaavat potilaan tarpeet ja yhdessä sovitut tavoitteet.

Tule mukaan kehittämään toimintaamme ja kehittymään osaajana!

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot