(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava, erilaisiin tilaussiivouksiin
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018
Tykkääkkö nää työstä, jossa mikkään päivä ei oo samanlainen? Entä tykkääkkö nää työskennellä mieluummin yhesä työkavereitten tai työparin kans entä ku yksin? Jos vastasit kyllä, hae ihimeesä meijän tiimiin.

Etsimme nyt vahvistusta meidän iloiseen ja palvelualttiiseen tilaussiivousporukkaan. Työpäiväsi koostuvat nimensä mukaan tilaussiivouksista, joissa tehdään erilaisten tilojen perus-, asunto- ja kotisiivousta. Tilaussiivoustiimi hoitaa tarpeen vaatiessa myös mahdollisia lomitussiivouksia eri kohteissa.

Arvostamme joustavuutta ja työhön tarttuvaa otetta sekä palvelualttiutta ja erinomaisia asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta ei ratkaise valintoja. Aiempaa siivoustyökokemusta et tarvitse, sillä perehdytämme ja koulutamme jokaisen meillä työskentelevän työntekijän tehtäviinsä.

Tarjoamme sinulle työtunteja 70 – 150 h / 4 viikon tasoittumisjakso. Työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 8.00 – 20.00 välisenä aikana, toisinaan vuoroja saattaa olla myös viikonloppuisin.

Lisätietoja antaa palveluesimies Pirjo Polojärvi puh. 040-7066122 arkisin klo 9.00 – 15.00 välisenä aikana

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.