(Poistunut julkaisusta)

Palveluvastaava autoliikkeeseen
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018
Etsimme aurinkoiseen ja osaavaan joukkoomme aktiivisen ja asiakaspalveluhenkisen palveluvastaavan siivoustyöhön Lohjalle.

Työ on vakituinen ja osa-aikainen. Kohteessa työskennellään talvikautena 2x viikossa tiistaisin ja torstaisin sekä kesäaikana 1x viikko torstaisin. Työaika on 4.5h/pvä klo 16-20.30 välisenä aikana.
Työtehtävänä on ylläpitosiivous sisältäen autoliikkeen myymälätilan moppaus ja konetus, toimistotilat, wc- ja pukutiloja, ruokalan siivous sekä pienen korjaamon siivous. Kohteessa työskennellään itsenäisesti.

Hakijoilta toivomme huolellista ja tarkkaa työn tekemistä, sitoutumista työhön, iloista ja reipasta asennetta. Olet luotettava, yhteistyökykyinen ja joustava sekä toimit luontevasti myös asiakaspalvelutilanteissa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, mutta saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi, asenteesi ratkaisee.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Leena Hellgren, leena.hellgren(at)sol.fi p.0400 887930 tai Jaana Joensuu, jaana.joensuu(at)sol.fi p.0400 659034 arkisin klo 9-15. Hakemukset osoitteeseen www.sol.fi/tyonhakijoille. Emme ota vastaan sähköpostihakemuksia.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.