Palveluvartijaksi Turkuun
KV Turva

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2021

Haemme KV Turvalle palveluvartijoita Turussa sijaitseviin kohteisiin

Onko sinulla vartijakortti ja kaipaat lisäduunia?

Aikaisempi kokemus myymälätyöskentelystä tai turvallisuusalalta on eduksesi, mutta se ei ole välttämätöntä. Kohteissamme voit hyödyntää jo kertynyttä kaupan alan kokemustasi tai turvallisuusalalta saatua näkemystäsi asiakkaiden erilaisten ongelmatilanteiden ratkaisemisessa.

Palveluvartija on kaupan tehtävissä toimiva vartija. Turvaamme asiakkaan henkilöstön ja omaisuuden sekä tuemme myymälän päivittäistä toimintaa. Työ sisältää myös kassatyöskentelyä. Palveluvartijana olet työyhteisön tärkeä jäsen, jonka osaamista arvostetaan. Palveluvartijana olet omalla toiminnallasi luomassa turvallisia työolosuhteita ja puuttumassa varkaushävikkiin myymälöissä.

Työ on kolmivuorotyötä ja painottuu viikonloppuihin.

Työsuhdemuoto on tarvittaessa töihin kutsuttava.

Palkkaus: Vartiointialan TES taso III (aloituspalkka 11,39 e/tunti)

Palkan lisät maksetaan prosentuaalisesti peruspalkasta: iltalisä 35 %, lauantailisä 45 %, yölisä 55% ja sunnuntai/pyhälisä 100 %

Parhaiten pärjäät meillä olemalla oma-aloitteinen, ahkera ja asiakaspalveluhenkinen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta turvallisuuden ja kaupan alalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Koulutamme sinut joka tapauksessa tehtävään. Tehtävä vaatii voimassa olevaa vartijakorttia.

 

Työsuhde solmitaan Transvalin tytäryhtiön KV Turvan kanssa.

Nevena Ek

Rekrytointikoordinaattori

nevena.ek@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 

 


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekry@kvturva.fi
Sijainti: Turku
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507436
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku, Varsinais-Suomi