Palveluvartija
Rekla Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019

PALVELUVARTIJA - PALJON VARTIJA

Mikä näistä kuulostaisi korvaasi mielenkiintoisimmalta: palveluvartija, turvallisuus- ja palvelualan moniottelija, myymäläarjen supersankari vai kaupan turvallisuuden luottopelaaja? Meillä nuo kaikki ovat yhtä oikeita vastauksia.

TEHOPELAAJA KENTÄLLE!
Rekla Oy laajentaa toimintaansa turvallisuusalalla. Nyt haemme pääkaupunkiseudun Prisma-kohteisiin (Sello ja Jumbo) palveluvartijoita. Haluatko vakituisen paikan, vai sopiiko sinulle paremmin määräaikainen pesti? Painatko täyttä päivää vai teetkö mielummin osa-aikatyötä? Meille sopii kumpi vain - kunhan olet täysillä mukana.

MONIPUOLISUUTESI ON ÄSSÄ HIHASSA
Etsimme voimassa olevalla vartijakortilla varustettua turvallisuusalan ammattilaista: hyväntuulisen asiakaspalvelijan ja järkähtämättömän itsevarmuuden tasapainoista yhdistelmää. Palveluvartijanamme olet enemmän kuin perinteinen kaupanvartija: olet turvallisen kaupassa asioinnin, työskentelyn ja sujuvan arjen takuuhenkilö!

OSUIKO? UPPOSIKO? HAE HETI!
Jos uskot kykeneväsi pitämään huolta järjestyksestä niin kaupan käytävillä kuin hyllyilläkin, hae paikkaa jo tänään! Toimeksianto alkaa 1.6.2019 ja työsuhde sopimuksen mukaan perehdytysjaksolla. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

VERRATTOMAT HENKILÖSTÖEDUT
Reklan työntekijänä sinulle kuuluvat kaikki S-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut, minkä lisäksi tehtävä voi avata sinulle myös kokonaan uusia uramahdollisuuksia. Lisätietoa henkilöstöeduistamme löydät täältä: https://www.s-kanava.fi/web/s-ryhma/s-ryhman-henkilostoedut.

Rekla Oy on SOK:n tytäryritys, joka tarjoaa valtakunnallisesti S-ryhmän yrityksille niiden tarpeita vastaavat käteisen rahahuollon ratkaisut, sekä valituilla toimialueilla myös kaupan turvallisuuden kokonaisratkaisut. Reklassa pienen yrityksen nopeus ja ketteryys yhdistyvät ison yrityksen etuihin. Reklassa saat kaikki S-ryhmätason henkilöstöetuudet. Olemme savuton työpaikka.

Lisätiedot ja hakeminen

Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Rekla Oy:n palvelujohtaja Ari Appelgreniin, ari.appelgren@sok.fi tai puh. 010 76 82427.

Tule osaksi kasvavaa turvallisuuspalvelut-yhteisöä ja hae ennakkoluulottomasti tehtävää viimeistään 30.4.2019. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten toimi heti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253004
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki