Palveluvartija myymäläpiiriin Raaseporiin
KV Turva

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Haemme nopeasti kasvavaan joukkoomme KV Turvalle Raaseporiin osa-aikaiseen, toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen palveluvartijaa myymäläpiiriin.

Saatat omata aikaisempaa kokemusta myymälätyöskentelystä tai turvallisuusalalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Kohteissamme voit hyödyntää jo kertynyttä kaupan alan kokemustasi tai turvallisuusalalta saatua näkemystäsi asiakkaiden erilaisten ongelmatilanteiden ratkaisemisessa.

Palveluvartija on kaupan avustavissa tehtävissä avustava vartija. Palveluvartijana olet työyhteisön tärkeä jäsen, jonka osaamista arvostetaan. Palveluvartijana olet omalla toiminnallasi luomassa turvallisia työolosuhteita ja puuttumassa varkaushävikkiin myymälöissä.

Työ on kaksivuorotyötä, mutta on mahdollista työskennellä myös pitkissä vuoroissa.

Työ alkaa heti sopivan löydyttyä ja työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva.

Työtä olisi min. 75 tuntia / 3 viikkoa.

Palkkaus on vartiointialan TES taso 3 mukaan, palkan lisät tulevat paikallisen sopimuksen mukaan:

Iltalisä 35%, yölisä 55%, lauantailisä 45% ja sunnuntailisä 100%.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:

Vartijakortti, B-ajokortti, sekä sujuva ruotsin kielen taito.

 

Työsuhde solmitaan Transvalin tytäryhtiön KV Turvan kanssa.

Nevena Ek
Rekrytointikoordinaattori

nevena.ek@transval.fi

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta. Arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi

 


Ota yhteyttä:

Puhelin: 0504697826
Sähköposti: rekry@kvturva.fi
Sijainti: Raasepori
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451497
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Raasepori, Uusimaa