Palveluvartija liikkuvaan palveluvartiointiin
REILA PALVELUT OY

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Primary location:

HELSINKI

Reila Palvelut Oy on rahahuoltoalan ja turvallisuuspalvelujen edelläkävijä Suomessa. Olemme SOK:n tytäryhtiö ja huolehdimme S-ryhmän toimipaikkojen turvallisuudesta ja rahahuollosta.

Rekrytoimme nyt osa-aikaista palveluvartijaa liikkuvaan palveluvartiointiin.

Palveluvartijan tehtävänä on liikkua vartijakäynneille autolla asiakastarpeisiin ja vartijakutsuhälytyksiin perustuen. Etukäteen suunnitelluilla asiakaskäynneillä hoidetaan monimuotoisia turvallisuuden ja myymälätoimintojen tehtäviä. Perinteisen vartioinnin lisäksi palveluvartijat tekevät pieniä myymälän avustavia tehtäviä kuten korien vieminen, hyllyjen siistiminen ja pienet hyllytystehtävät. Tämän lisäksi palveluvartijat hoitavat myös äkillisesti esiintyviä ja akuutteja palvelutarpeita.

Tehtävässä menestyy henkilö, joka on turvallisuuslähtöinen ja asiakaspalveluhenkinen ja haluaa ”perinteisen” vartioinnin lisäksi avustaa ja tukea asiakaskohteen henkilökuntaan. Tehtävä edellyttää nuhteetonta taustaa, täysi-ikäisyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vartija- ja ajokorttia. Työvuorot ajoittuvat tällä hetkellä aamuun ja iltaan.

Palkkaus on vartiointialan TES:sin tason 3 mukainen ja lisäksi saat Suomen monipuolisimmat S-ryhmän henkilöstöedut, joihin voit tutustua tarkemmin täällä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Jos koet olevasi sopiva henkilö tehtävään, hae paikkaa jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä viivyttele. Jos haluat kysyä lisää, ota yhteyttä Reila Palvelut Oy:n palveluesimies Toni Jussliniin toni.jusslin@reila.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot