(Poistunut julkaisusta)

Palveluvalmentaja
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Haemme nyt huipputyyppiä LähiTapiola Etelä-Pohjanmaan 

PALVELUVALMENTAJAKSI

Oletko innostava, osaava ja rohkea heittäytyjä, joka on aidosti kiinnostunut asiakaskohtaamisen kehittämisestä ja myynnin valmentamisesta? Haluatko auttaa muita innostumaan ja motivoida heitä parempiin suorituksiin?  

Hyvillä vuorovaikutustaidoillasi innostat ja sparraat muita ja keksit luovia ratkaisuja oppimisen tukemiseksi. Sinulla on vahva myynnillinen asenne ja oman myynti- tai muun asiakaspalvelukokemuksen myötä kertynyttä osaamista sekä kasvokkain että puhelimitse tapahtuvasta asiakaspalvelusta. Olet valmis sisäistämään elämänturvaajan asenteen, motivoidut asiakkaista ja ajattelet toiminnassasi aina asiakkaan parasta. 

Olet sinnikäs tuloksentekijä, josta haasteellisissa tilanteissa löytyy tarvittavaa jämäkkyyttä. Olet utelias ja muutoskykyinen ja omaksut helposti uusia toimintamalleja ja palveluja. Olet saattanut jo hankkia kannuksesi valmentajana, mutta tiedät, että aina voi tulla paremmaksi ja oppia uutta. Olet myös valmis työskentelemään eri toimistoillamme koko Etelä-Pohjanmaan alueella. 

Tarjoamme sinulle itsenäisen, vastuullisen ja monipuolisen tehtävän tuloshakuisessa työyhteisössä. Vakavaraisen yhtiön palkitsemismallit ja kilpailukykyiset henkilöstöedut tukevat onnistumistasi. Tueksesi saat tietenkin myös mukavat ja osaavat kollegat. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Pekka Puotinen, pekka.puotinen@lahitapiola.fi, puh. 0400 664 156. 

Hae tehtävää hakulomakkeella täällä 18.11.2018 mennessä.