(Poistunut julkaisusta)

Palvelutyöntekijöitä Sipooseen!
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ravintola-, kiinteistö-, siivous- ja turvapalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2 200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö ja tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Haemme nyt joukkoomme kahta iloista ja ulospäinsuuntautunutta monipalveluosaajaa! Osaat toimia päiväkodin keittiössä ja siivoustyö tuttua? Etsimme juuri sellaisia henkilöitä Sipoon Nikkilän kohteisiin päiväkodeissa. Kyseessä on monipalvelutaitaja, joka hoitaa päiväkodin ruokahuollon sekä puhtaanapidon.

Pidät työskentelystä muuttuvissa tilanteissa ja olet kuin kotonasi myös pienten asiakkaiden parissa. Arvostamme ja tarvitsemme uudessa palvelutyöntekijässä reipasta työotetta, maalaisjärkeä, motivaatiota, aamuvirkkuutta ja oikeaa asennetta.

Toivomme, että sinulla on molemmilta aloilta riittävästi kokemusta ja hyvä työkunto, sillä päivät saattavat olla nopeatempoisia ja sisältävät monenlaisia tehtäviä. Tehtävässä vaaditaan jommankumman kotimaisen kielen suullista ja kirjallista hallitsemista sekä joko ruokapalvelu-/catering-/ravintola-alan perustutkintoa tai vähintään viiden vuoden kokemusta puhtaanapito- ja ruokapalvelualalta. Tehtävässä tarvitset myös hygieniapassia. Tehtävään valittavien henkilöiden on tilattava ja esitettävä rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen.

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja haluat meille töihin, jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tarvittaessa lisätietoja työstä saa palveluesimies Seija Ylimmäiseltä.
Tavoitat Seijan puhelimitse (p. 040 842 8877).

Toinen työtehtävä on kokoaikainen ja toinen on osa-aikatyö, 6h/päivä. Osa-aikaisen työpiste sijaitsee hyvien bussiyhteyksien varrella Uuden Porvoontien reitillä, kulku sekä Porvoosta, että Helsingistä onnistuu mainiosti. Kokopäiväisessä työssä oma auto on tarpeen. Työvuorot alkavat aamulla klo 7.00

Palmia panostaa henkilöstönsä perehdyttämiseen ja hyvinvointiin. Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mukavat työkaverit!