(Poistunut julkaisusta)

Palvelutyöntekijöitä siivoukseen Espoolahteen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Hei siivousalan konkari! Etsitkö parhaillaan kokoaikatyötä? Miltä kuulostaisi itsenäinen ja omatoiminen työ, jossa saat arkiliikunnan kaupan päälle? Mikäli mielenkiintosi heräsi, jatkahan lukemista, sillä etsimme tiimiimme viittä

 

PALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

 

vakituiseen työhön Espoonlahden alueelle. Työssäsi pääset huolehtimaan asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta käsi- ja konemenetelmin. Palvelutyöntekijänä toimit meidän siivooja 2.0: na. Vastuullesi kuuluu pienimuotoiset muutkin tehtävät, kuten tavaroiden ja pyykkien kuljetusta. Tästä syystä olisi välttämätöntä, että sinulta löytyy ajokortti. Kohteet ovat päiväkoteja, kouluja ja mukaan mahtuu myös yksi uimahalli. Kohteissa työskennellään arkisin maanantaista perjantaihin ja työaika on kohteesta riippuen joko klo 14-22 tai klo 15-23, kuitenkin iltapainotteisesti. Eli odotamme sinulta joustavaa asennetta työaikoja kohtaan. 

 

Kukas tähän mahtipestiin sitten sopii? Henkilö, jolta löytyy 

- aiempaa siivouskokemusta tai koulutustaustaa

- reipasta työskentelyotetta, sekä halu kehittyä ja tarjota puhdasta jälkeä asiakkaillemme ja tilojen käyttäjille!

- ajokortti, koska liikut kohteiden välillä autolla, ellei sinulla ole supervoimia liikkua kohteiden välillä. :)

- kykyä kommunikoida hyvin suomen kielellä ja mielellään myös englanniksi, sillä törmäät kohteissa tiimiläisiisi sekä asiakkaisiin

 

L&T:llä pääset osaksi kiertotalouden supersankaritiimiä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraasi kanssamme! Tukenasi toimii upouudessa roolissa Palvelumestari, joka kannustaa sinut parhaimpiin tuloksiin! 

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! 

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät L&T: n hakulinkin takaa, otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.