(Poistunut julkaisusta)

Palvelutyöntekijöitä päiväkotikohteisiin Sipooseen
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Toimitilapalvelut etsii palvelutyöntekijöitä Sipoon Nikkilän kohteisiin päiväkodeissa. Oletko iloinen ja lapsirakas, sekä monipalveluosaaja tai keittiöalan kokenut tekijä, joka haluaa oppia siivousalaakin? Osaat toimia päiväkodin keittiössä ja siivoustyö ja -välineetkin ovat sinulle mahdollisesti tuttua? Siivouspuolelle saat meiltä kattavan opastuksen, jollet sitä vielä hallitse. Kyseessä on siis monipalvelutaitaja, joka hoitaa päiväkodin ruokahuollon ja puhtaanapidon.

Pidät työskentelystä muuttuvissa tilanteissa ja olet kuin kotonasi myös pienten asiakkaiden parissa. Arvostamme ja tarvitsemme uudessa palvelutyöntekijässä reipasta työotetta, maalaisjärkeä, motivaatiota, aamuvirkkuutta ja oikeaa asennetta.

Toivomme, että sinulla olisi molemmilta aloilta riittävästi kokemusta ja hyvä työkunto, sillä päivät saattavat olla nopeatempoisia ja sisältävät monenlaisia tehtäviä. Tehtävässä vaaditaan jommankumman kotimaisen kielen suullista ja kirjallista hallitsemista, sekä joko ruokapalvelu-/catering-/ravintola-alan perustutkintoa tai vähintään viiden vuoden kokemusta puhtaanapito- ja ruokapalvelualalta. Tehtävässä tarvitset myös hygieniapassia. Tehtävään valittavien henkilöiden on esitettävä rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen.

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja haluat meille töihin, jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Seija Ylimmäinen, p. 040 842 8877, arkisin klo: 12-16.