(Poistunut julkaisusta)

Palvelutyöntekijöitä Helsingin Palvelukeskukseen
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

Parasta yhdessä! Haemme PALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ Helsingin Palvelukeskuksen ateriapalveluihin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä käsiksi monipuolisiin ja mielekkäisiin catering-alan ja siivouksen työtehtäviin, joissa työajat ovat mukavat ja tehtäväsi tärkeä.

Palvelutyöntekijänä työskentelet päiväkodeilla monipuolisessa roolissa. Ruokailuiden yhteydessä vuorosi pitävät sisällään keittiön avustavia tehtäviä, ja tämän lisäksi myös päiväkodin siivous kuuluu työnkuvaasi.

Tarvitset tehtävässä vähintään vuoden verran kokemusta keittiön avustavista tehtävistä. Toivomme sinulta lisäksi positiivista asennetta, tiimityötaitoa ja halua tehdä työtä tärkeiden ruokahetkien ja siivouksen parissa. Työt ravintolassa edellyttävät sinulta myös hygieniapassia ja salmonellatodistusta, ja tarvitset työskentelyssä suomen kielen taitoa. Päiväkodeilla työskentelyä varten valituille tehdään lisäksi rikostaustaselvitys.

Tarjolla on mahdollisuuksia sekä määräaikaisiin työsuhteisiin että joustavaan keikkatyöhön. Keikkatyöntekijänä pääset puolestaan tekemään vuoroja omien aikataulujesi ehdoilla useissa eri työpisteissä. Myös keikkailun ja määräaikaisen työsuhteen yhdistäminen on mahdollista. Työsuhde solmitaan Opteamin kanssa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pian!

Edellytykset työnsaannille: Hygieniapassi, Salmonellatodistus, Suomen kielen taito
Eduksi luettavat asiat: Työkokemus 1-3v, Yhteistyöhenkisyys