(Poistunut julkaisusta)

Palvelutyöntekijöitä Espooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Etsitkö iltapainotteista kokoaikatyötä? Miltä kuulostaisi itsenäinen ja omatoiminen työ, jossa saat arkiliikunnan kaupan päälle? Mikäli mielenkiintosi heräsi, jatka lukemista, sillä etsimme nyt 

 

PALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ

 

vakituiseen työhön Espooseen Espoonlahden alueelle. Työssäsi pääset huolehtimaan asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta käsi- ja konemenetelmin. Kohteet ovat päiväkoteja, kouluja ja uimahalli. Kohteissa työskennellään arkisin maanantaista perjantaihin ja työaika on kohteesta riippuen joko klo 14-22 tai klo 15-23. Voit vaikuttaa aikoihin ja kohteisiin itse.

 

Toivomme, että sinulla olisi aiempaa siivouskokemusta, mutta tässä roolissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Sinulta löytyy reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä ja tarjota puhdasta jälkeä asiakkaillemme ja tilojen käyttäjille! Sinulta tulisi löytyä myös ajokortti, koska liikut kohteiden välillä autolla. Pystyt kommunikoimaan hyvin suomen kielellä. 

 L&T:llä pääset osaksi kiertotalouden supersankaritiimiä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraasi kanssamme!

 

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! 

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.