(Poistunut julkaisusta)

Palvelutyöntekijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Nyt on tarjolla mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä, joten tutustu tähän tarkkaan!

 

Etsimme Hyvinkäälle reippaaseen tiimiimme kiertävää

 

PALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

 

vakituiseen kokoaikatyöhön. Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja laitoshuoltajan perustutkinto katsotaan eduksi, mutta oikealla asenteella ja motivaatiolla pötkii pitkälle! Työn suhteesta johtuen toivomme hakijoilta kuitenkin hygieniapassia sekä ajokorttia että oman auton käyttömahdollisuutta. Toivomme hakijalta myös oma-aloitteisuutta ja reipasta asennetta tarttua uusiin haasteisiin. 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä! Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.