(Poistunut julkaisusta)

Palvelutyöntekijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

Hei Sinä, joka etsit itsenäistä ja liikkuvaa sisätyötä ja nautit monipuolisista haasteista! Meillä on nyt Vantaan toimialueella tarjolla 

 

PALVELUTYÖNTEKIJÄN PAIKKA

 

Tässä tehtävässä työskentelet luottopakkina, joka auttaa siellä missä milloinkin tarvitaan. Sinulla ei siis ole omaa vakituista työmaata, vaan liikut ympäri Vantaata ja lähialueita (mm. Klaukkala, Nurmijärvi, Rajamäki) paikaten mm. sairas- ja lomapoissaoloja eri kohteissa. Työaikasi voi vaihdella aamusta iltaan, ja töitä voi olla myös viikonloppuisin. Töitä on tarjolla vähintään 30h/vko. Erityistä tässä tehtävässä on se, että paikkaat myös aulapalvelijoiden poissaoloja. Mikä voisi olla parempi ponnahduslauta mielenkiintoiselle uralle ison talon sisällä! Palkka määräytyy kiinteistöpalvelualan TESin mukaan.

 

Työssä perehdyt moniin erilaisiin ohjeisiin ja kohtaat asiakkaita sujuvasti ja reippaasti suomen kielellä. Sinulla on voimassa oleva B-ajokortti, jotta suhailu kulloiseenkin tuurauspaikkaan sujuu mukavasti. Työturvallisuuskorttisi on myös voimassa. Aiempi työkokemus aulapalvelijan tai siivoojan työstä katsotaan ehdottomasti eduksesi, kuten myös laitoshuoltajan tai vastaava koulutus. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin joustava tiimipelaajan asenne ja kyky reippaaseen asiakaspalveluun!

 

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja vastuihisi, sekä luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin! Työsuhde-etuihimme kuuluvat myös tavallista kattavampi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot ja kulttuuri- ja liikuntasetelit.

 

Hae paikkaa hetimiten oheisen linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.