(Poistunut julkaisusta)

Palvelutyöntekijä Vallilaan
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa
PALVELUTYÖNTEKIJÄÄ
Helsingin Vallilaan osa-aikaiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä olet osa postituksen huipputiimiä! Etsimme positiivista henkilöä, jolla on tekemisen asenne ja mahdollisesti jo kokemusta postituksen työtehtävistä. Työaikasi tehtävässä on arkisin klo 6-16.30 välillä ja viikossa työtunteja kertyy yhteensä 20.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä erinomaista suomenkielen osaamista. Muu kielitaito on eduksesi. Lisäksi toivomme sinulta ammattikorkeakoulu- tai vastaavaa tutkintoa, mutta eniten kuitenkin arvostamme huippu persoonaasi, tiimitaitojasi ja haluasi oppia. Työ vaatii myös hyvää fyysistä peruskuntoa, tarkkuutta sekä ongelmanratkaisutaitoja.
Tarjoamme sinulle työpaikan hyvien liikenneyhteyksien varrelta osana huippua työporukkaa. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Tehtävän palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen palkkaryhmä 4. 
Kiinnostuitko? Olemme aktiivisia vaikuttajia myös somessa, käy tsekkaamassa esimerkiksi Instagramissa!
Täytäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja työn pääset aloittamaan vaikka heti. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.