(Poistunut julkaisusta)

Palvelutyöntekijä TAYS Keskussairaalaan
Pirkanmaan Voimia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Nyt haetaan reipasta ja ripeää palvelutyöntekijää kokoaikaiseen sijaisuuteen TAYS Keskussairaalan keittiölle. Jos kaipaat osaksi tehokasta tiimiä etkä kaihda fyysistä työtä, lähetä hakemus jo tänään!

Etsimme Baronalle kokoaikaista palvelutyöntekijää työskentelemään Pirkanmaan Voimialla. Työkohde on TAYS Keskussairaala. Palvelutyöntekijän tehtäviin kuuluvat astiahuolto, asiakaspalvelutehtävät ja linjaston täydennys ruokasalin puolella sekä potilasruoan jakelu linjastolla. Työkuvaan voi kuulua myös kassatyöskentely.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, määräaikaisen kokoaikatyön 38,75h/viikko. Määräaikainen sijaisuus alkaa 3.2.2020 ja jatkuu 31.7.2020 saakka. Palkkaus on KV-työehtosopimuksen mukainen 1.4.2020 saakka, jolloin otetaan käyttöön AVAINTA-työehtosopimus. Työvuorot sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo 06:55-19:15 välille. Työaika on kiertävä ja osa viikonlopuista on vapaana.

Etsimämme työntekijä on rohkea tiimipelaaja, jolla on alan koulutus tai riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tärkeää työssä on hyvät yhteistyötaidot, sillä työtä tehdään tiimissä. Työ on hektistä ja fyysisesti vaativaa, joten etuna on hyvä fyysinen kunto. Vaatimuksena tehtävään on hygieniapassi, hyvä suomen kielen taito ja influenssarokote.

Lähetä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseesi alan työ- ja koulutodistukset sekä hygieniapassi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.