(Poistunut julkaisusta)

Palvelutyöntekijä postitukseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Kiinnostaako siisti sisätyö, rento ja mukava työporukka sekä säännölliset työajat? Pystytkö jämptiin ja järjestelmälliseen työhön sekä ennen kaikkea aurinkoiseen asiakaspalveluun? 

 

Mahtavaa, hae siis meille 

PALVELUTYÖNTEKIJÄKSI

 

postitukseen asiakaskohteeseemme Kuusankoskelle. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtäviisi kuuluu postin vastaanottamista, lajittelua, jakamista ja lähettämistä sekä pienimuotoisia siivoustöitä. Kohteessa työskennellään toimistotyöaikoihin maanantaista perjantaihin klo 7:00-15:00. 

 

Odotamme sinulta ennen kaikkea aurinkoista asennetta sekä timattista asiakaspalveluhenkisyyttä. Luotettavuus, tarkkuus sekä itseohjautuneisuus ovat valttikorttejasi. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön on ehdottomasti plussaa! Tehtävän hoitaminen edellyttää myös B-ajokorttia sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Kerro siis meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.