(Poistunut julkaisusta)

Palvelutyöntekijä, Pirkanmaan Voimia, Tampere
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019
Hei sinä siellä ruudun toisella puolen, olen etsinyt sinua!

Etsinnässä keikkaileva PALVELUTYÖNTEKIJÄ Pirkanmaan Voimialle, Tampereelle, palvelu- ja toimintakeskuksiin.

Työ on keikkatyötä ja työvuoroja on tarjolla asiakasyrityksen tarpeen mukaan. Työaika on pääsääntöisesti klo 7.00 -15.15 ja työ on suurimmalta osin arkityötä. Joitain viikonloppuvuoroja saattaa olla, sillä palvelukeskukset ovat avoinna myös lauantaisin.

Työpäiväsi koostuvat tilojen siivouksesta, ateriapalvelusta, tiskien tiskauksesta ja keittiötilojen puhtaanapidosta. Mikäli nämä tehtävät sujuvat sinulta iloisesti hymyillen ja ammattitaidolla, niin laita hakemusta tulemaan!

Toimintakeskuksissa työskennellään yksin, mutta keskusten asiakkaat käyttävät tiloja työskentelysi aikana, joten toivomme, että tulet toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Palvelukeskuksissa ja toimintakeskuksissa työskennellessäsi arvostamme hyviä asiakaspalvelutaitoja.

Työsopimus solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille ja palkkauksessa noudatamme kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta (KVTES).


Edellytämme sinulta

Puhtauspalveluiden koulutusta tai työkokemusta
Rautaisia asiakaspalvelutaitoja sekä hyvää työasennetta
Vastuullisuutta
Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen työympäristön
Vaihtelevia työtehtäviä
Tilaisuuden vahvistaa omaa osaamista


Arvostamme

Käyttökokemusta Aromi - sovelluksesta, siivouskoneiden tuntemusta sekä kassakokemusta. Nämä eivät kuitenkaan ole välttämättömyyksiä, sillä uusi työntekijä tulee saamaan kattavan perehdytyksen.


Kiinnostuitko?

Käy rekisteröitymässä työnhakijaksi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi osoitteessa www.staffpoint.fi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Täytäthän myös suosittelijan yhteystiedot.


Lisätietoja

Julia Vuorela
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
Hämeenkatu 20, 4.krs, 33200 Tampere
Kampusranta 9 C, 60320 Seinäjoki
0438268329
julia.vuorela@staffpoint.fi