Palvelutyöntekijä päiväkotiin Itä-Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme tänä vuonna nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. Meitä L&T:läisiä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen.Tule meidän remmiin mukaan!  

Kiinnostaisiko päivätyö ravitsemusalan ja lasten parissa? Sinä ammattitaitoinen ravintola-alan ja siivous-alan

MONIPALVELUTYÖNTEKIJÄ,

tule meidän tiimiin! Tuotamme 3.8.2020 alkaen ruoka- ja siivouspalvelut ruotsinkieliseen päiväkotiin ITÄ-HELSINGISSÄ ja etsimme nyt juuri sinua huolehtimaan päiväkodin lasten ja aikuisten ruokailuista ja tilojen siistimisestä. Työajat ovat päiväkodin aukioloaikojen mukaiset ja tehtävä kokoaikainen, palkkaus kiinteistöpalvelualan TES: n mukainen palkkaluokka 3 eli 11,43 €/h (n. 1840 €/kk brutto).

Mikä ihmeen monipalvelutyöntekijä?

 

Monipalvelutyöntekijänä toimit arjen sankarina, jolla pysyy hanskassa ruokahuollon tehtävät, siivouslaitteet kuin myös hallinnolliset tehtävät. Ruoanvalmistus tapahtuu pääosin kylmävalmistuskeittiössä, joten työkokemus suurtalous- tai päiväkotikeittiöstä ja hygieniapassi riittävät työn alkuun. Ruoat tulevat lähes valmiina, sinä huolehdit sen lämmityksestä ja esillepanosta - toimit käytännössä talon emäntänä tai isäntänä. Tulet työpäiväsi aikana näpyttelemään myös tietokonetta, joten etsimällämme tyypillä ei mene sormi suuhun perusohjelmien kanssa tai hän on vähintään innokas oppimaan! Tehtävä soveltuu mainiosti ravintola-alan ammattilaiselle, joka unelmoi tasapainoisista työajoista, nimittäin tehtävässä työajat ovat aamuvuoroa ja viikonloput vapaat! Tärkeää olisi myös, että viihdyt lasten ja nuorten keskiössä, sillä se on osa arkeasi.

Edellytämme yhdistelmätyöntekijältä 1) aiempaa kokemusta catering- tai ravintola-alan tehtävistä 2) hyvää asiakaspalveluasennetta ja 3) vahvaa sitoutumista korkeaan laatuun ja pelisilmää. Laitoshuoltajan, toimitilahuoltajan- tai catering-alan perustutkinnot ovat tässä tehtävässä arvokkaita, joten kerrothan hakemuksessasi mikäli joku näistä löytyy. Mikäli halua löytyy, tuemme mielellämme sinun kouluttautumistasi oppisopimuksella. Tuleva esimiehesi puhuu sujuvaa suomea ja englantia, eli kommunikoithan jommalla kummalla näistä kielistä sujuvasti. Ruotsin kielen taito on tehtävässä ehdoton etu, koska kohtaat työssäsi myös ruotsinkielisiä lapsia. B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus lasketaan myös eduksesi, mutta lähin bussipysäkki on 20 metrin päässä päiväkodista. 

 

Tarjoamme valmentajaksesi tsemppaavan esimiehen ja ison yrityksen osaavat huoltojoukot. Huolto nimittäin tässä joukkueessa pelaa: työterveyshoito on meillä jo valmiiksi hyvä, mutta päälle tulee vielä sairauskassan jäsenyys. Ja toisin kuin fanaattisemmat joukkueenjohtajat, me tajuamme, että elämään mahtuu muutakin. Kaikille työntekijöille avoimet henkilökuntakerhomme välittävät mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleitä ja leffalippuja jäsenilleen. Ja kaikki tämä vakityössä - meillä pelataan reilua peliä, eikä ketjuteta pätkätöitä.

Tartu siis mahdollisuuteen! Vastaa huolella kaikkiin kysymyksiimme, kerro osaamisestasi ja miksi juuri sinut kannattaisi valita A-sarjaan. Pääset jättämään hakemuksesi oheisen linkin kautta.

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis jätä hakemustasi sähköpostitse.

 

At L&T we work for a better tomorrow! That's why we've gladly taken on the role of a forerunner and completely changed the way professional cleaning and support services are organized and lead. In the beginning of year 2020 we did a massive organisational overhaul and as a result, our supervisor have much clearer responsibilities and reduced workloads - and a real opportunity to do what they do best: support our employees. Our company strength is our nearly 8000 employees who all work to make circular economy and a better future a reality. So come on, join us! 

This work can definitely be applied by an English speaking person but there's a character limit in mol.fi and the full text can only be read at our homepage. We're really sorry for the inconvenience, but could you please head to https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat for the full description in English?

Again, sorry, and hoping to read your application really soon!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1369656
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.7.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T Rekrytiimi (offre33315156.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 010636111
  • Sijainti: Helsinki