Palvelutyöntekijä pääkaupunkiseudulle
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Nautitko vaihtelevasta, liikkuvasta ja itsenäisestä työstä? Teetkö mielelläsi hommia, joissa pääsee tekemisiin ihmisten kanssa? Tule meille 

 

PALVELUTYÖNTEKIJÄKSI 

 

vakituiseen kokoaikatyöhön pääkaupunkiseudun alueelle. Pääset huipputiimiin luottopakiksi, joka siivoaa aina sen kohteen, joka tekijää kulloinkin kaipaa. Tehtäviisi kuuluvat myös perehdytys ja laadunvarmistus sekä siivousvälineiden kuljetus kohteesta toiseen. Työaikasi ovat pääsääntöisesti ma-pe klo 14-22, mutta toivomme sinulta joustavuutta tarpeen mukaan.

 

Toivomme sinulta vähintään vuoden siivouskokemusta ja alan koulutus luetaan eduksesi. Vaihtelunhalu on tässä työssä ehdoton plussa! Arvostamme myös jämptiä ja reipasta työotetta sekä positiivista asiakaspalveluasennetta. Työ on myös hyvin itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan! Osa kohteista on saavutettavissa parhaiten autolla, eli B-ajokortti auttaa sinua työmatkojen taittamisessa. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

 

Tarjoamme sinulle hyvän työporukan ja vakityön, joka pitää sinut liikkeessä. Ei ole ihmistä luotu istumaan, nappaa siis tästä työ joka auttaa sinua pysymään kunnossa! Tarjoamme sinulle myös ison talon kaikki henkilöstöedut tavallista laajemmasta työterveyshuollosta henkilökuntakerhoihin, liikunta- ja kulttuuriseteleihin ja leffalippuihin saakka. Tuemme myös mielellämme sinun oman osaamisesi kehittymistä ja urapolun rakentamista.   

 

Oletko hakemamme palvelutyöntekijä? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa viipymättä! Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme sopivan henkilön heti kun hänet löydämme. 

Vai jäitkö vielä miettimään jotakin? Tutustu meihin työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähetä kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain verkkosivujemme kautta. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527915
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila ja Tikanoja Rekrytointitiimi
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Helsinki