(Poistunut julkaisusta)

Palvelutyöntekijä Pääkaupunkiseudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2019

 

Onko mielessäsi ollut jo pidemmän aikaa koulutus tai työpaikan vaihto? Olisiko aika vaihtaa liikkuvaan ja itsenäiseen asiakaspalvelutyöhön, jossa pääset itseohjautuvaan työhön ja samalla ylläpitämään kuntoasi? Meillä olisi tarjolla  

 

KIERTÄVÄN PALVELUTYÖNTEKIJÄN  

 

kokoaikatyö Pääkaupunkiseudun alueella (Vantaa, Helsinki, Nurmijärvi ja Rajamäki). Töiden touhussa ollaan pääsääntöisesti klo. 6-14, mutta edellytämme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen. Työsopimus solmitaan kokoaikaiseksi ja vakituiseksi. Halutessasi tuemme sinua kehittymisessä, esimerkiksi oppisopimuskoulutuksen myötä. Tehtävästä suoritumiseen tulet tarvitsemaan B-luokan ajokorttia. Kiertävän siivoojan tehtävä on asteen rivisiivoojan työtä vaativampi, minkä takia palkkaus tehtävässä onkin KIPA TES 4 mukainen. 

 

Mikä ihmeen palvelutyöntekijä? L&T:llä palvelutyöntekijä on Siivooja 2.0: henkilö jolla pysyy moppi hyppysissä, on monikohteiden luottopakki, sekä pystyy myös hoitamaan suhteita asiakkaasee. Tuleva luottopakkimme omaa aikaisempaa siivouskokemusta tai alan koulutuksen. Tärkeää olisi, että tulet toimeen suomen kielellä, sekä tietty muista kielistä olisi sinulle etua. Tulet kohtaamaan asiakkaita työssäsi, joten palvelualttius ja positiivinen CAN DO- asenne ovat ehdottomasti tärkeimpiä taitojasi! 

 

Mitä sinulle jää käteen? Ensinnäkin palkka, joka maksetaan pilkulleen sovitun mukaan. Sairauden sattuessa kehiin astuu sairauskassamme, josta saat mm. korvattuna kaikki lääkärin määräämät, Kela-korvattavat lääkkeet (Koeajan jälkeen). Vapaa-ajallasi voit hyödyntää esimerkiksi alennuksia kuntosalijäsenyyksistä ja alennetuista tapahtumalipuista. Tärkeimpänä kaikista sinulla olisi kuitenkin reilu pomo, mahtava tiimi ja tilaisuus rakentaa itsesi näköinen urapolku. L&T:llä tuetaan oman työn ohella kouluttautumista ja nostetaan mielellään omasta porukasta osaajia uusiin tehtäviin. 

 

Uskallatko siis tarttua uusii tuuliin? Jos vastasit KYLLÄ -> Hae paikkaasi pikimmiten tämän linkin kautta https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai, jos mielessäsi on jokin kysymys tehtävään liittyen, voit osoittaa ne rekry@lassila-tikanoja.fi osoitteeseen. Muistathan kuitenkin, että hakemuksia emme ota sähköpostin kautta.