(Poistunut julkaisusta)

Palvelutyöntekijä pääkaupunkiseudulle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista. Haemme nyt tiimiimme uusia reippaita    

PALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ   

kokopäiväiseen, vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Palvelutyöntekijänä hoidat asiakaskohteissa sijaistuksia sekä tarvittaessa perehdytyksiä. Toimit tiimissä palveluohjaajan sekä esimiehen kanssa. Pääset käyttämään työssäsi sekä suomen että englannin kieltä. Suhailet tehtävissäsi työautolla, joten B-luokan ajokortti on pakollinen. Työajat vaihtelevat aamuvuoron sekä iltavuoron välillä. Viikkotyöaikasi on 37,5h, pääsääntöisesti ma-pe. Palkkaluokka on KIPA tes 4.

Tässä tehtävässä siivouskokemus katsotaan eduksi, mutta reipas työskentelyote ja halu oppia ovat niitäkin tärkeämpiä! Työ on itsenäistä ja vastuullista ja toivommekin sinulta oma-aloitteisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä motivaation lisäksi. Kohtaat työssäsi säännöllisesti asiakkaita, joten tarvitset myös hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön. Luotsaamme sinua myös urallasi eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa - ala vie helposti mennessään jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin. Työsuhde-etuihimme kuuluvat myös henkilökuntakerhot, tavallista laajempi työterveyshuolto sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Sanalla sanoen me huolehdimme sinusta ja siitä, ettei elämäsi olisi pelkkää työtä.

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa 17.2.2019 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.