(Poistunut julkaisusta)

Palvelutyöntekijä monipuolisiin tehtäviin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Nyt on tarjolla mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä, joten tutustu tähän tarkkaan!

 

Etsimme Hyvinkäälle reippaaseen tiimiimme

 

PALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

 

määräaikaiseen osa-aikatyöhön. Tässä tehtävässä huolehdit oppilaitoksen ruokahuollosta sekä siivouksesta. Ruokahuollossa mm. vastaanotat tavaraa, valmistat ja lämmität ruokaa paikan päällä oppilaitoksessa, tilaat ruokia sekä vastaat keittiöhygieniasta ja näytteidenotosta. Et siis varmasti tule tylsistymään! Töitä on tarjolla noin 6 tunti arkiaamuisin toukokuun loppuun asti, jolloin koulujen henkilökunta sekä oppilaat jäävät kesälomalle. Kesäksi meillä on toki tarjolla muuta siivoustyötä ja voit syksyn tullen palata takaisin koulumaailmaan huolehtimaan henkilökunnan ja oppilaiden viihtyvyydestä!

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja keittiölan perustutkinto katsotaan eduksi, mutta oikealla asenteella ja motivaatiolla pötkii pitkälle! Työn suhteesta johtuen toivomme hakijoilta kuitenkin hygieniapassia sekä ajokorttia että oman auton käyttömahdollisuutta.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä! Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.