(Poistunut julkaisusta)

Palvelutyöntekijä Länsiterminaaliin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen

PALVELUAMMATTILAISTA ASIAKASPALVELU- , AVUSTUS- JA PUHTAANAPITOTEHTÄVIIN

Tässä tehtävässä työskentelet Länsisatamassa sijaitsevassa laivaterminaalissa, joissa huolehdit toimitilojen siisteydestä reippaalla asiakaspalveluasenteella. Etsimme tähän tehtävään joustavaa työntekijää, joka on valmis työskentelemään ma-su niin aamu- kuin iltavuorossakin. Aikaisimmillaan työt alkavat klo 6 ja päättyvät myöhäisimmillään klo 01. Viikossa työtunteja kertyy yhteensä 30-37,5. 

Aikaisempi siivouskokemus on iso plussa, mutta eniten arvostamme aurinkoista asiakaspalveluasennetta. Terminaalissa työskennellään myös ruuhka-aikoina ja etsimmekin työntekijää, joka on aina valmis auttamaan asiakkaita. Kohtaat työssäsi kansainvälisiä asiakkaita, joten edellytämme sinulta suomen ja englannin kielen taitoa sekä lisäksi toivomme viron ja venäjän kielitaitoa. Muukin kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja kokoaikaisen vakityöpaikan kiinnostavassa sekä upouudessa kohteessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.