Palvelutyöntekijä Landbohon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2020

Kiinnostaisiko päivätyö ravitsemustehtävien ja siivouksen parissa? Oletko kenties jo ravintola-alan tai siivousalan kokenut konkari, joka etsii mahdollisesti näiden yhdistettyä tehtävää? Me nimittäin etsimme

   

PALVELUTYÖNTEKIJÄÄ,

 

Landbohon! Päätehtävänäsi on huolehtia päiväkodin lasten ja aikuisten ruokailuista, sekä tilojen puhtaudesta. Työajat ovat päiväkodin aukioloaikojen mukaiset ja tehtävä kokoaikainen. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES: n mukainen palkkaluokka 3 eli 11,43 €/h (n. 1840 €/kk brutto). Työajat ovat ma-pe klo. 7.20-15.20 puolen tunnin ruokatauolla. 

 

Mikä ihmeen monipalvelutyöntekijä?

 

Palvelutyöntekijänä toimit arjen sankarina, jolla pysyy hanskassa ruokahuollon tehtävät, siivouslaitteet kuin myös hallinnolliset tehtävät. Ruoanvalmistus tapahtuu pääosin kylmävalmistuskeittiössä, joten työkokemus suurtalous- tai päiväkotikeittiöstä ja hygieniapassi riittävät työn alkuun. Ruoat tulevat lähes valmiina, sinä huolehdit sen lämmityksestä ja esillepanosta - toimit käytännössä talon emäntänä tai isäntänä. Tulet työpäiväsi aikana näpyttelemään myös tietokonetta, joten etsimällämme tyypillä ei mene sormi suuhun perusohjelmien kanssa tai hän on vähintään innokas oppimaan! Tehtävä soveltuu mainiosti ravintola-alan ammattilaiselle, joka unelmoi tasapainoisista työajoista, nimittäin tehtävässä työajat ovat aamuvuoroa ja viikonloput vapaat! Tärkeää olisi myös, että viihdyt lasten ja nuorten keskiössä, sillä se on osa arkeasi. Valitun henkilön tulee osallistua suppeaan turvallisuusselvitykseen.  

 

Edellytämme yhdistelmätyöntekijältä 1) aiempaa kokemusta catering- tai ravintola-alan tehtävistä 2) hyvää asiakaspalveluasennetta ja 3) vahvaa sitoutumista korkeaan laatuun ja pelisilmää. Laitoshuoltajan, toimitilahuoltajan- tai catering-alan perustutkinnot ovat tässä tehtävässä arvokkaita, joten kerrothan hakemuksessasi mikäli joku näistä löytyy. Mikäli halua löytyy, tuemme mielellämme sinun kouluttautumistasi oppisopimuksella. Työskennellessäsi lasten parissa olisi tärkeää, että puhut vähintään sujuvaa suomea. Ruotsin kielen taito on tehtävässä ehdoton etu, koska kohtaat työssäsi myös ruotsinkielisiä lapsia. B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus lasketaan myös eduksesi, mutta lähin bussipysäkki on vain 20 metrin päässä päiväkodista. 

 

Tarjoamme valmentajaksesi tsemppaavan esimiehen ja ison yrityksen osaavat huoltojoukot. Huolto nimittäin tässä joukkueessa pelaa: työterveyshoito on meillä jo valmiiksi hyvä, mutta päälle tulee vielä sairauskassan jäsenyys. Ja toisin kuin fanaattisemmat joukkueenjohtajat, me tajuamme, että elämään mahtuu muutakin. Kaikille työntekijöille avoimet henkilökuntakerhomme välittävät mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleitä ja leffalippuja jäsenilleen. Lisäksi henkilökuntamme nauttii edullisista hyvinvointipalveluista, kuten hieronnoista. 

 

Tartu siis mahdollisuuteen! Vastaa huolella kaikkiin kysymyksiimme, kerro osaamisestasi ja miksi juuri sinut kannattaisi valita meidän tiimiin. Pääset jättämään hakemuksesi oheisen linkin kautta.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis jätä hakemustasi sähköpostitse.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1394119
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila ja Tikanoja Rekrytointitiimi (offre33909273.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Helsinki