(Poistunut julkaisusta)

Palvelutyöntekijä Kirkkonummelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Onko sinulla kykyä ja halukkuutta tehdä muiden arjesta sujuvampaa? Haluatko työlläsi luoda reipasta ja positiivista ilmapiiriä ympärillesi?

 

Mikäli kolahti kohdilleen, jatkathan lukemista, sillä etsimme nyt tiimiimme reipasotteista

 

SIIVOUKSEN PALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

 

määräaikaiseen kokoaikatyöhön (31.12.2019 asti). Tässä tehtävässä työskentelet palveluesimiehen oikeana kätenä erinäisissä tehtävissä. Työnkuvaasi kuuluu myös perehdyttää uusia työntekijöitä ja organisoiden siivoojia töihinsä päivittäin niin, että kaikissa toiminta-alueesi asiakaskohteissa on asiansa osaava työntekijä. Tartut mielelläsi myös itse mopin varteen!  Työkohteita on koko Kirkkonummen alueilla ja työaikasi painottuvat iltaan (myöhäisin lopetusajankohta voi ajoittain olla klo 22). 

 

Sinulla on ajokortti ja olet valmis liikkumaan työssäsi ympäri Kirkkonummea. Kommunikoit pääasiassa suomeksi, mutta ymmärrät ja puhut vähän myös englantia. Luonteeltasi olet tarkka ja jämpti ja ymmärrät, miten tärkeää siivous on työpaikkaviihtyvyydelle. Sinulla on mieluusti jo jonkin verran kokemusta siivoustyöstä tai muutoin hankittu hyvä näkemys siitä, mitä on laadukas siivous. Pääset työlläsi myös vaikuttamaan sekä asiakas- että henkilöstötyytyväisyyteen, joten positiivinen asenne on valttikorttisi!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen, vaihtelevan ja haasteellisen kokoaikatyön. Luotamme työntekijöihimme ja panostamme jatkuvasti esimiestyöhön. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, sitä täydentävä sairauskassa, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Suurena yrityksenä tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautua työn ohella ja rakentaa urapolku omien kiinnostuksen kohteiden mukaan.

 

Oletko etsimämme laadunvalvoja? Älä viivyttele hakemuksen kanssa, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.