(Poistunut julkaisusta)

Palvelutyöntekijä Kaarinaan
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Oletko iloinen ja ulospäinsuuntautunut palveluosaaja! Osaat toimia palvelutalon keittiössä, siivousvälineet ja siivoustyö tuttua? Pidät työskentelystä muuttuvissa tilanteissa. Arvostamme ja tarvitsemme uudessa palvelutyöntekijässä reipasta työotetta, maalaisjärkeä, motivaatiota, ja oikeaa asennetta. Etsimme juuri sinua, jolla on asenne ja sydän paikallaan. Tehtävä on vakituinen kokoaikainen ja työaika on ma-pe klo 7.00-15.15.

Kyseessä on siis multitalentti monipalvelutaitaja, joka hoitaa palvelutalon ruokahuollon ja puhtaanapidon. Työ sisältää aamupuuron keittämisen, mutta muu ruoka tulee valmiina. Toivomme, että sinulla on molemmilta aloilta riittävästi kokemusta ja hyvä työkunto, sillä päivät saattavat olla nopeatempoisia ja sisältävät monenlaisia tehtäviä. Tehtävässä vaaditaan ruokapalvelu-/catering-/ravintola-alan perustutkintoa ja puhtausalan perustutkintoa.

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja haluat meille töihin, jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme (voit liittää myös CV:n hakemukseesi) 22.9.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut heti ja palkkaamme sopivan henkilön heti hänet löydettyämme. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja työstä saat tarvittaessa palveluesimies Piia Savuselta p. 040 674 3024.

Palmia panostaa henkilöstönsä perehdyttämiseen ja hyvinvointiin. Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan, mukavat työkaverit ja perehdytämme työhön. Vaikka olisit vasta valmistunut, ethän arkaile ottaa yhteyttä!