(Poistunut julkaisusta)

Palvelutuotantopäällikkö
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Tule kehittämään kanssamme uusia, asiakkaidemme arkea paremmin tukevia palvelukonsepteja ja -tuotteita. OP:n Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on noin 1000 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla.

Nyt etsimme Varallisuudenhoidon palvelut -tiimiin kahta Palvelutuotantopäällikköä.

Sinun roolisi

Tehtävässäsi vastaat oman osa-alueesi sovellusten hallinnasta: toimintavarmuudesta, palvelun laadukkuudesta ja kustannustehokkuudesta. Johdat ylläpitopalvelujen tuottamista monitoimittajaympäristössä. Vastaat oman alueesi järjestelmien häiriöiden teknisestä selvittämisestä ja ratkaisemisesta yhdessä toimittajien kanssa sekä häiriötilanneviestinnästä. Tunnistat yhteistyössä palvelupäälliköiden kanssa palveluiden kehittämiskohteita ja edistät niiden läpivientiä.

Tavoitteesi on siis osaltasi varmistaa palvelujen häiriötön ja laadukas toiminta.

Jatkuvat palvelut -osastolla tulet työskentelemään huippuluokan asiakaskokemuksemme alkulähteellä. Vaikka osastomme tärkeimpänä tehtävänä on varmistaa palveluidemme häiriötön ja laadukas toiminta, digitalisaation myötä myös sinun katseesi tulee olemaan tiukasti tulevassa. Palvelutuotantomme laajentuessa ja liittyessämme uusiin ekosysteemeihin tunnistat kehityskohteita, ideoit uutta tai muotoilet työskentelyämme ja tarjoamiamme palveluita. Onnistumisemme viitoittaa tietä OP:n menestymiselle.

Asiakaskokemuksemme vaalijat ja kehittäjät >>

Tartu mahdollisuuteen

Meidän kanssamme sinun on mahdollista saada näkyvää aikaan. Rinnallasi tulevaa suunnittelee ja haasteita taklaa 150 sparraavaa työkaveria, jotka ovat aina valmiita kuuntelemaan ja venymään puolestasi sen ekstra metrin. Tulet saamaan työllesi tarvittavat resurssit, ja osa-optimoinnin sijaan voit keskittyä pitkäjänteiseen ja visionääriseen kehittämiseen sekä laadunvarmistamiseen. Saat työskennellä yhteisössä, jossa dialogi on avointa sekä toiminta johdonmukaista ja läpinäkyvää. Koska matkaa on vielä jäljellä ja panostamme kehittämiseen laajalla rintamalla, pystymme tarjoamaan omalle kehittymisellesi ja urallesi vaihtoehtoisia polkuja.

Varallisuudenhoidon palvelut –tiimi koostuu alan kokeneista osaajista, joiden kanssa on helppo tehdä yhteistyötä; tiimin kesken autetaan toinen toistaan ja haetaan yhdessä ratkaisuja haastaviin tilanteisiin. Can do –asenne kuvaa aidosti tiimin tekemistä. Toivomme, että kokisit sopivasi hyvin tähän joukkoon.

Työskentelemme pääosin Helsingin Vallilasta käsin. Toivomme myös sinun olevan aina tarvittaessa paikan päällä, vaikka käytämmekin virtuaalisia työtiloja ja työskentelemme myös etänä. Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitseva Vallilan kortteli tarjoaa työn tekemiselle upeat puitteet. OP:laisena saat myös nauttia monialaisen palveluyrityksemme eduista.

Tutustu meihin työnantaja tarkemmin täällä >>

Oletko hakemamme osaaja?

Sinulla on jo kokemusta sovelluspalveluiden hallinnasta tai vahvaa ymmärrystä varallisuudenhoidon alueen sovelluksista. Ymmärryksesi teknologiasta on riittävä, jotta voit käydä sujuvasti teknispainotteista keskustelua eri tahojen kanssa. Sinulla on ennen kaikkea kiinnostusta ja kyvykkyyttä kehittää omaa teknologiaosaamistasi. Olemme siirtymässä DevOps-mallin mukaiseen tekemiseen, jolloin ymmärrys DevOps-menetelmistä katsotaan eduksi. Lisäksi kokemus henkivakuutuksesta katsotaan eduksi toista tehtävää täytettäessä.

Työskentelemme ITIL-käytäntöjen mukaisesti, joten sinulla tulee olla hyvä ymmärrys ITIL-toimintamallista. Useat langat pysyvät tiukasti käsissäsi samalla, kun rakennat luottamuksellisia yhteistyösuhteita sisäisiin asiakkaisiin ja kumppaneihin. Työskentelytyyliäsi kuvaavat johdonmukaisuus, ratkaisuhakuisuus ja tietynlainen jämäkkyys – pystyt perustelemaan oman kantasi ja kommunikoimaan sen vakuuttavasti toimittajille ja liiketoiminnoille. Olisi hienoa, jos nautit siitä, että pääset hallitsemaan jatkuvasti eläviä tilanteita ja et tiedä koskaan tarkalleen, miltä tuleva työviikkosi tulee näyttämään.

Pystymme kirkkain silmin sanomaan, että päätöksissämme ja arjessamme näkyvät OPn arvot: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Toivottavasti nämä ovat myös sinulle tärkeitä asioita.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Mikäli vakuutimme sinut tehtävästä ja kulttuurin sopivuudesta sinulle, liitä hakemuksesi palkkatoiveineen tehtävään 11.11.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viimeiseen hakupäivään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Minna Kurri, puh. 0400 192 192, 22.10. klo 15-16 tai 2.11. klo 13-14. Voit myös laittaa kysymyksesi Minnalle sähköpostitse osoitteeseen minna.kurri(at)op.fi.

Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti, terveyskysely ja perusmuotoinen turvallisuusselvitys.