(Poistunut julkaisusta)

Palvelutuotantopäällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Haemme nyt Vallilaan Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueelle Jatkuvat palvelut -osastolle sinua

Palvelutuotantopäällikkö

Tehtävästä 

Palvelutuotantopäällikkönä vastaat tiimissämme ’salkkuusi’ kuuluvien yhteisten palveluiden sovellusten käytettävyydestä ja kustannustehokkaasta ylläpidosta. Johdat oman alueesi toimintavarmuutta seuraamalla häiriö- ja tukipyyntöjä, analysoimalla niiden ratkaisuaikoja ja toistuvuutta. Toimintavarmuuteen vaikutat myös varmistamalla ongelmanhallinnan tehokkaan käytön häiriöiden käsittelyaikojen pienentämiseksi ja toistuvien häiriöiden poistamiseksi. Vastaat myös alueesi osaamisen ylläpidosta ja hyväksyt uudet sovellukset tuotantoon.

Palvelutuotantopäällikkönä voit työskennellä esimerkiksi tietovarastoinnin, tietokantojen tai asiakasanalysoinnin sovellusten parissa. 

Oikean osaajan tuntomerkit

ICT-palveluiden nykytila ja tulevaisuus ovat työurasi keskiössä. Sinulla on kokemusta ICT-palveluiden tuotannon johtamisesta ja tunnet palveluntuotannon menetelmät. Kumppaneiden kanssa toimiminen ja palveluiden ostaminen yhdistettynä vahvaan liiketoimintaosaamiseen tekevät sinusta timanttisen ammattilaisen. Olet tottunut toimimaan useiden eri intressien ristikkäisaallokossa ja haastelet sujuvasti myös englannin kielellä.

Puhut sujuvasti tekniikkaa, niin että osaat keskustella aiheesta asiantuntijoiden ja toimittajien kanssa – tarvittaessa vaatia ja kyseenalaistaakin. Ymmärrys DevOpsista on sinulle plussaa!

Raportoit tehtävässäsi tiimipäällikölle, ja muutoin työympäristösi koostuu todella monista eri tahoista, kuten kumppaneista, asiakaspäälliköistä ja projektipäälliköistä. Kaikkea tekemistämme ohjaa OPn arvojen mukainen toimiminen eli vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen, mikä toivottavasti puhuttelee myös sinua.

Muutoksen tekijät

Yhteiset sovelluspalvelut -tiimissä kollegoinasi hyörii kahdeksan ICT-palveluiden ammattilaista. Osa tiimisi jäsenistä on teknisemmin orientoituneita ja osa enemmän liiketoimintaan erikoistuneita. Jokaisella on oma vastuualueensa, mutta toimimme sujuvasti yhteistyössä ja tuemme toisiamme tilanteessa kuin tilanteessa. Työssäsi sinua tukee tiimisi lisäksi myös yksikkösi päällikkö sekä osaston johtaja, joten veto-oikeutta käyttäessäsikään et ole yksin. Tuemme sinua myös kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin. Voit tutustua tarkemmin arkeemme ja projekteihimme www.op-ura.fi.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, yksikönpäällikkö Risto Koistinen kertoo sinulle mielellään lisää, p. 050 387 3180. Riston tavoitat puhelimitse tiistaina 3.7. klo 9-11 ja keskiviikkona 4.7. klo 9-11. Voit myös lähettää Ristolle kysymyksesi sähköpostitse risto.koistinen(at)op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 30.7.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana. 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.