(Poistunut julkaisusta)

PALVELUTUOTANTOKESKUKSEN ASIANTUNTIJA
Telia Inmics-Nebula

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Tule työskentelemään Suomen johtavien ict-osaajien joukkoon! Haemme nyt asiantuntijoita Telia Inmics-Nebulan valvomoon Helsinkiin. Palvelutuotannon tiimimme vastaavat nimettyjen asiakkaiden pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista sekä niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta. 

PALVELUTUOTANTOKESKUKSEN ASIANTUNTIJA

Tavoitteenamme on olla luotettavin kumppani yrityksille hallituissa, avaimet käteen -periaatteella tuotetuissa pilvipalveluissa. Tähän tarvitsemme alan parhaat tekijät, jollainen sinäkin olet tai jollaiseksi haluat oma-aloitteisesti kehittyä. Tässä tehtävässä toimit osana tärkeää Service Operations Center 24/7 valvomotiimiämme, jossa kanssasi työskentelee rautaisia Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita.

Työ on itsenäistä kolmivuorotyötä, jossa korostuvat tarkkaavaisuus, ammattimainen ote ja korkea paineensietokyky. Tehtävässä menestyminen edellyttää nopeaa tilannekuvan hahmottamista ja päätöksentekoa. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat mm. omien ja asiakkaidemme palveluiden valvonta ja asiakastuki sekä tarvittaessa häiriötilanteista tiedottaminen. Tiimimme toimii vastuullisesti kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

TOIVOMME

Hallitset sujuvasti erilaiset palvelinympäristöt, sinulla on perustietämys Linux/Unix-käyttöjärjestelmistä sekä Windows työasema- ja palvelinympäristöistä ja ymmärrät verkkotekniikan perusteet. Pystyt säilyttämään tyyneytesi ja ratkaisemaan ongelmia tehokkaasti erilaisissa häiriötilanteissa. Sinulla on hyvät edellytykset työskennellä kolmivuorokierrossa ja motivoidut palveluidemme sujuvuuden varmistamisesta. 

TARJOAMME

Meillä pääset työskentelemään kivassa porukassa yhdessä huippuosaajien kanssa. Opit päivittäin jotain uutta ja saat mukavan esimiehen, joka työskentelee itsekin osana tiimiä ja ymmärtää arkeasi. Teknologia kehittyy joka päivä ja meidän tulee pysyä teknologian mukana. Tämä vaatii uusien tekniikoiden ja menetelmien opettelua päivittäin. Kannustamme jokaista tiimissä työskentelevää opiskelemaan uusia kiinnostavia asioita ja annamme tähän aina tarvittaessa myös tukea. Kolmivuorotyö mahdollistaa joustavan elämäntyylin ja antaa hyvän mahdollisuuden lisätienesteihin. Tehtäviesi suorittamista varten saat hyvän perehdytyksen, ajanmukaiset työvälineet ja etätyömahdollisuudet. Näiden lisäksi saat tietenkin myös hyvät työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon, tapaturmavakuutuksen ympäri vuorokauden ja kattavan liikunta- ja kulttuuriedun.

KIINNOSTUITKO?

Lisätietoa tehtävästä antaa Aki Salminen, p. 040 717 1821 tai aki.salminen@inmicsnebula.fi. 

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 15.3.2019 mennessä!