(Poistunut julkaisusta)

Palvelutuotannon vuoro- ja voimavarasuunnittelun asiantuntija Helsinkiin
Opset Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Opset tuottaa laadukkaita ja kustannustehokkaita asiantuntija- ja tukipalveluita OP Ryhmälle.


Onko sinulla kokemusta työvuorosuunnittelusta ja sen kehittämisestä? Haetko uusia haasteita resursoinnin suunnittelun parista?


Haemme Opsetin Helsingin toimipisteeseen


palvelutuotannon vuoro- ja voimavarasuunnittelun asiantuntijaa


kehittämään ja uudistamaan suunnittelun toimintamalleja ja vastaamaan siitä, että palvelutuotantomme on optimaalisesti ja oikea-aikaisesti resursoitu.


Tuet työlläsi liiketoiminta-alueesi taloudellista tuottavuutta luomalla ja kehittämällä vuorosuunnittelun toimintamalleja. Vastaat resurssisuunnittelusta, työvuoroluetteloiden laatimisesta ja päivittäisten muutosten hallinnasta palvelutuotannon tarpeiden mukaisesti.


Työskentelet Opsetin HR-yksikössä yhdessä resurssisuunnittelijoiden ja liiketoiminta-assistenttien kanssa ja raportoit työssäsi tiimin palveluesimiehelle. Teet päivittäin tiivistä yhteistyötä niin palvelutuotannon esimiesten, toimihenkilöiden kuin liiketoimintajohdonkin kanssa. Onnistut tehtävässäsi, kun sinulla on aito innostus ja halu ymmärtää palvelutuotantomme prosesseja.


Tiimisi työtehtäviin kuuluu monia esimiestemme onnistumista tukevia hallinnollisia palveluita alkaen työvälineiden hankinnasta palkkailmoitusten käsittelyyn.


Odotamme sinulta aiempaa kokemusta ja osaamista vuoro- ja voimavarasuunnittelusta sekä prosessien kehitystehtävistä. Työskentelytapasi on tarkka, ennakoiva ja analyyttinen. Sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia, olet parhaimmillasi saadessasi vastuuta ja tuottaessasi muille mahdollisuuden onnistua omassa tehtävässään. Vuorovaikutus- ja työyhteistyötaitosi ovat erinomaiset.


Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, osaavan ja innostuneen työyhteisön, viihtyisät työtilat Pitäjänmäen toimistolla sekä työhyvinvointia tukevat henkilöstöedut.


Innostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 1.11.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo haun aikana.


Hakulinkki: https://opset.fi/tyopaikka/palvelutuotannon-vuoro-ja-voimavarasuunnittelun-asiantuntija-helsinkiin/


Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Mia Ypyä (puh. 040 630 0599) ma 21.10. klo 12.00-12.30, to 24.10. klo 8.00-8.30 ja ke 30.10. klo 14.00-14.30.


Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja teetämme huumausainetestin osana työhöntulotarkastusta.


Vuonna 2001 perustettu Opset on OP:n ja ISS Palveluiden yhteisomistusyritys, joka tukee OP Ryhmän menestystä laadukkailla ja kustannustehokkailla asiakas- ja asiantuntijapalveluilla.


Opset on vakavarainen ja kotimainen yritys. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 42,5 miljoonaa euroa. Joukoissamme työskentelee 1 000 osaajaa ympäri Suomen. Toimintakenttinä ovat esimerkiksi monikanavainen asiakaspalvelu, erilaiset back office -tehtävät, digitointi- ja talouspalvelut, digitaalinen viestintä sekä monet asiantuntijatehtävät henkilöstövuokrauksena.


Opsetin toimipisteet sijaitsevat kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Joensuussa, Oulussa, sekä Vaasassa.


Meillä henkilöstö arvostaa erityisesti toimivaa työyhteisöä ja hyvää ilmapiiriä, työtehtävien mielekkyyttä ja monipuolisuutta, sekä työn joustavuutta ja kehittymismahdollisuuksia.